Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кризата, има ли такава?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mitakkk, а ти е трябвало да се родиш преди 65 години

Коментар

Ама тук много млади социалистчета са се нароили в този форум бе.Някои от Тях вероятно даже не са и чували за трудовите лагерите и ДС ама и защо Им е да си затормозяват мозъчетата с ненужна информация нямаща нищо общо с най-новия Поп-фолк хит примерно.
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Айде да разводним темата. Младите социалистчета са плод на старите такива. Плод на бащините им пари, откраднати преди време от ДС. Повечето са такива, че от тях, и чеп за зеле не става, но понеже са мамини и татюви... Имям някои лични наблюдения.... Пък за беда точно тези в спор са много сладкодумни и млъкват само ако им забиеш пестник в сурата....

Коментар

Абе не мисля че става дума за млад социалист в смисъл с мама и тати носили и месили от държавната (партийната) ясла. Според мен става дума за човек, който мисли малко първосигнално и вместо да оглежда ’голямата картина’ просто реагира на дразнения. Ако беше млад социалист щеше да е бая по-нагъл, а нашия човек на моменти сам се затапва.

Коментар

Е още по-зле за него тогава че се подава на такива елементарна пропаганда.
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

А, хич не е зле за него даже, нали знаеш, невежеството е блаженство.

Коментар

ls1 написа:
                А, хич не е зле за него даже, нали знаеш, невежеството е блаженство.
                Прав си! Невежите в нашата родина тънат в блаженства, а професорите и студентите горят като факли във фругоните на БДЖ....

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  Станишев има визия на пасивен педал, поведение на скопец, опита му май е само в гей-дружинките, и заслужава затвор - нищо друго...
                  Този път съм 100% съгласен.
                  She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

О нямам намерение да Ви чета глупостите и гениалните ви изводи. Разкрихте ме аз сам внук на Тодор Живков, който кара фиат. А вие сте просто вечно мрънкащи и псуващи държавата "хорица". Които като дойдат избори вместо да дадат своя вот ,разсъждават по бай Ганьовски и "едните и другите са маскари" и отказват да гласуват, или пък гласувате за хора заблудили ви с евтин пуполизъм като Бате Бойко, Сидеров или Царя, и след това пак почвате да мрънкате срещу новата власт. Нека Hummpa, ls1,batproho да кажaт за кого ще гласуват и защо?

Коментар

Че след като не ни четеш ’глупостите’ защо да ти отговаряме?

Коментар

mitakkk написа:
                        О нямам намерение да Ви чета глупостите и гениалните ви изводи. Разкрихте ме, аз сам внук на Тодор Живков, който кара фиат. А вие сте просто вечно мрънкащи и псуващи държавата "хорица". Които, като дойдат избори вместо да дадат своя вот ,разсъждават по бай Ганьовски и "едните и другите са маскари" и отказват да гласуват, или пък гласувате за хора заблудили ви с евтин пуполизъм като Бате Бойко, Сидеров или Царя, и след това пак почвате да мрънкате срещу новата власт. Нека Hummpa, ls1,batproho да кажaт за кого ще гласуват и защо?
                        Ние ли сме "хорица" А ти не си "човечец", така ли? Ти си една харизматична и величава личност, нали? Най-интересното е, че това ни го казва един полуграмотен...
                        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Колко сме дребнави само....

Коментар

За кого ще гласувам ли? За сините! ...за сега...

Коментар

Митак - никой не плюе държавата - плюем определени хора, които по една или друга случайност са довели държавата до това дередже!Все още никой не ми е казал КАКВО Е НАПРАВИЛ БОЙКО БОРИСОВ И КАКВИ СА ИДЕИТЕ МУ???

Коментар

Kuku написа:
                                Митак - никой не плюе държавата - плюем определени хора, които по една или друга случайност са довели държавата до това дередже!Все още никой не ми е казал КАКВО Е НАПРАВИЛ БОЙКО БОРИСОВ И КАКВИ СА ИДЕИТЕ МУ???
                                Защо някой от нас трябва да ти казва "КАКВО Е НАПРАВИЛ БОЙКО БОРИСОВ И КАКВИ СА ИДЕИТЕ МУ???"??? Аз не видях някой да го защитава, а и да е така не виждам какъв е проблема. Аз също ако трябва да гласувам и да избирам между Станишев, Доган, Симеон и Бойко ще гласувам за Бойко. А защо - не съм длъжен да обяснявам, но все пак останалите са ми по-противни. А и техните идеи ги видяхме вече...
                                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                                X