mitakkk, а ти е трябвало да се родиш преди 65 години
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кризата, има ли такава?
Collapse
X
-
Humppa
-
Ама тук много млади социалистчета са се нароили в този форум бе.Някои от Тях вероятно даже не са и чували за трудовите лагерите и ДС ама и защо Им е да си затормозяват мозъчетата с ненужна информация нямаща нищо общо с най-новия Поп-фолк хит примерно.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Humppa
Айде да разводним темата. Младите социалистчета са плод на старите такива. Плод на бащините им пари, откраднати преди време от ДС. Повечето са такива, че от тях, и чеп за зеле не става, но понеже са мамини и татюви... Имям някои лични наблюдения.... Пък за беда точно тези в спор са много сладкодумни и млъкват само ако им забиеш пестник в сурата....
Коментар
-
Абе не мисля че става дума за млад социалист в смисъл с мама и тати носили и месили от държавната (партийната) ясла. Според мен става дума за човек, който мисли малко първосигнално и вместо да оглежда ’голямата картина’ просто реагира на дразнения. Ако беше млад социалист щеше да е бая по-нагъл, а нашия човек на моменти сам се затапва.
Коментар
-
Е още по-зле за него тогава че се подава на такива елементарна пропаганда.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Humppa
ls1 написа:А, хич не е зле за него даже, нали знаеш, невежеството е блаженство.
Коментар
-
О нямам намерение да Ви чета глупостите и гениалните ви изводи. Разкрихте ме аз сам внук на Тодор Живков, който кара фиат. А вие сте просто вечно мрънкащи и псуващи държавата "хорица". Които като дойдат избори вместо да дадат своя вот ,разсъждават по бай Ганьовски и "едните и другите са маскари" и отказват да гласуват, или пък гласувате за хора заблудили ви с евтин пуполизъм като Бате Бойко, Сидеров или Царя, и след това пак почвате да мрънкате срещу новата власт. Нека Hummpa, ls1,batproho да кажaт за кого ще гласуват и защо?
Коментар
-
mitakkk написа:О нямам намерение да Ви чета глупостите и гениалните ви изводи. Разкрихте ме, аз сам внук на Тодор Живков, който кара фиат. А вие сте просто вечно мрънкащи и псуващи държавата "хорица". Които, като дойдат избори вместо да дадат своя вот ,разсъждават по бай Ганьовски и "едните и другите са маскари" и отказват да гласуват, или пък гласувате за хора заблудили ви с евтин пуполизъм като Бате Бойко, Сидеров или Царя, и след това пак почвате да мрънкате срещу новата власт. Нека Hummpa, ls1,batproho да кажaт за кого ще гласуват и защо?She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Humppa
-
Kuku написа:Митак - никой не плюе държавата - плюем определени хора, които по една или друга случайност са довели държавата до това дередже!Все още никой не ми е казал КАКВО Е НАПРАВИЛ БОЙКО БОРИСОВ И КАКВИ СА ИДЕИТЕ МУ???The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар