Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кризата, има ли такава?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mitakkk написа:
    Оределено Станишев е в пъти по добър от Борисов
    Зададох конкретен въпрос, а ти ми отговори точно като политик. Типично по станишевски.И още нещо да ти кажа, човек който през живота си не е поемал никаква отговорност, няма нито един ден трудов стаж и да стане министър председател, ..... не знам какво да кажа за него, а за народа живеещ в тази държава пък изобщо нямам думи. За съжаление и аз съм част от този народ, но все по-често се замислям дали да продължавам да бъда.

Коментар

mitakkk написа:
      Оределено Станишев е в пъти по добър от Борисов
      В кое? В дробенето на зеле, в секса, в лъжите или в какво?
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Стига сте се дърляли Гледайте какво става тука: http://www.red.bg/games.php?play=16Червеният PR няма спирка
        Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Гледам и не вярвам на ушите си И какво точно е направил Бойко, че НЕ се сещам?Имал идеи.... и аз имам идеи

Коментар

Kuku написа:
            Гледам и не вярвам на ушите си И какво точно е направил Бойко, че НЕ се сещам?Имал идеи.... и аз имам идеи
            Че кой политик, изобщо, е направил нещо? Изключвам здравото лапане, това всичките го правят, някои повече, други по-малко.

Коментар

Мен ме е срам, като гледам цялата простотия, която се случва. Търчат камьони, ще се изтрепят....закачени табели "Кризисен щаб", едните дигнали кофата, другите търчат след тях, щото липсва координация. Изчистили един район, след половин час пристигат три боклукджиики от "фронта" - то няма нищо за прибиране...Станишката тича по ризка вечерта да инспектира, след него припкат активисти на разните му там опозиции....оня малоумник шут Борисов се пудри от екрана.....Страшно прост народ сме...страшно....Думи нямам...Ако си мислите, че Бойко ще оправи държавата, лъжете се точно както се излъгаха тези, които залагаха на Станишката, на царя, на Костов, на Виденов, на Ганев, на Луканов....на всичката тази измет. Нищо не става от тях до един. Лошото е, че нищо не става и от нас...

Коментар

Е демек по твойте думи Бойко се опитва да разкара старата фирма щото не са негови хора. С това съм съгласен. За завода вече си противоречиш. Отказват му съгласуване след като има кофти екип и избират кофти терени неотговарящи на нормативната база. То тогава процеса няма да стигне до никъде. Пред хората се работи, ама вижте те от институциите не разрешават. Горканчо - Блъска се, поти се а файда никаква.Борисов също хвърля кал върху Станишев. Полицейския протест какво беше - опит да се надигне социално недоволство.Станишев има визията, поведението, опита и заслужава да си остане министърпредседател.

Коментар

mitakkk написа:
                  Станишев има визията, поведението, опита и заслужава да си остане министърпредседател.
                  Станишев има визия на пасивен педал, поведение на скопец, опита му май е само в гей-дружинките, и заслужава затвор - нищо друго.А на Б.Б. - всички други са виновни, че той не може да си свърши работата.
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

mitakkk написа:
                    Станишев има визията, поведението, опита и заслужава да си остане министърпредседател.
                    mitakkk, ти сериозно ли го мислиш това? И как така стигна до този велик извод??? Не се заяждам, но ми е доста любопитно, как може да се припишат подобни изключително ценни и редки качества на човек, който освен че прилича на ... , няма НИТО ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ!? Не съм симпатизант на ББ, но Станишев и опит..... това си е направо гавра.

Коментар

Ама верно на такъв прилича Станишев хахахахаха
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Почти 4 години е министър председател все пак затова говорим.A вие за кого ще гласувате: Доган, Сидеров, Костов, Царя?

Коментар

И, какво от това - и други некадърници са били МинистърПредседатели, ама това не ги е направило по-кадърни Не всеки, който кръшка като БилКлинтътн, ще стане президент на САЩ

Коментар

mitakkk написа:
                            Почти 4 години е министър председател все пак затова говорим.A вие за кого ще гласувате: Доган, Сидеров, Костов, Царя?
                            За никой. В предишни теми съм го казвал и много колеги са ме укорявали за това, защото с негласуването ми съм помагал на ДПС. Може и да е така, но варианта "избери евентуално по-малкото зло" не ме устройва изобщо. Бих гласувал за политическа сила, в която няма стари муцуни, чийто лидери се обявят за крути драконовски мерки срещу новоизлюпените олигарси и техните семейства, за политическа сила, чиито лидери ясно и нееднозначно се обявят против толерирането на циганската сган, за политическа сила, която поне декларира, че ще прокара законови промени за задължителна кастрация на изнасилвачи и блудстващи мазници, въпреки че ЕС е против, за политическа сила, която има поне декларирано желание за набиване на канчетата на продуцентите на ВИП-брадъри, педерастки сдружения и т.н. и т.н. Сами разбирате, че такава няма и май няма и да има поне в близко бъдеще. Боклука стана прекалено много и не е само в и около кофите за смет. Време е за цялостна дезинфекция и поради тази причина вече не се хващам на евтини лъжи и безмислени компромиси. Колкото до "опита" на Станишев -нищо не струва, защото резултата е плачевен!

Коментар

И какво стана имали наистина криза с буклука или ....... Сер ГЕЙ си прави..... В едно съм сигурен похарчиха се и продължават да се харчат много пари докога ще е , може би докато Вълкът каже стига Евентоално по Гергьовден като изяде агнето
                              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

За никой. В предишни теми съм го казвал и много колеги са ме укорявали за това, защото с негласуването ми съм помагал на ДПС. Може и да е така, но варианта "избери евентуално по-малкото зло" не ме устройва изобщо. Бих гласувал за политическа сила, в която няма стари муцуни, чийто лидери се обявят за крути драконовски мерки срещу новоизлюпените олигарси и техните семейства, за политическа сила, чиито лидери ясно и нееднозначно се обявят против толерирането на циганската сган, за политическа сила, която поне декларира, че ще прокара законови промени за задължителна кастрация на изнасилвачи и блудстващи мазници, въпреки че ЕС е против, за политическа сила, която има поне декларирано желание за набиване на канчетата на продуцентите на ВИП-брадъри, педерастки сдружения и т.н. и т.н. Сами разбирате, че такава няма и май няма и да има поне в близко бъдеще. Боклука стана прекалено много и не е само в и около кофите за смет. Време е за цялостна дезинфекция и поради тази причина вече не се хващам на евтини лъжи и безмислени компромиси. Колкото до "опита" на Станишев -нищо не струва, защото резултата е плачевен!
                                Трябвало е да се родиш по времето на хан Крум.

Коментар

Working...
                                X