Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кризата, има ли такава?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    tomazo написа:
    Заради тая измислена и смешна криза ,днес пътувах 40 мин.повече ,защото смешниците миян мантинелите бе Сефте виждам ,с четки и търкат.
    Верно ли бре!?!?!?
    да бе :D не се сетих да ги снимам ,ама от времето на манифестациите такова нещо не съм виждал p.s.а на камионите табели големи -"КРИЗИСЕН ЩАБ " няма такъв смях Няма да се учудя довечера по новините ако Гошо Димитров възкръсне .
    фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
      kiro_of_the_day написа:
      tomazo написа:
      Заради тая измислена и смешна криза ,днес пътувах 40 мин.повече ,защото смешниците миян мантинелите бе Сефте виждам ,с четки и търкат.
      Верно ли бре!?!?!?
      да бе :D не се сетих да ги снимам ,ама от времето на манифестациите такова нещо не съм виждал p.s.а на камионите табели големи -"КРИЗИСЕН ЩАБ " няма такъв смях Няма да се учудя довечера по новините ако Гошо Димитров възкръсне .
      Харчи се народна пара на поразия Имали смисъл да се прави това без да си оправил самите подстъпи[ источници ] на тази прах и кал. Това прилича на цирк както го описва колегата , всичко се прави на пук . Интересно е сега дали се е вдигнал рейтинга на Серго или е пропаднал още след тази смешна акция Тъпотиите продължават и на дали това ще е последната до изборите.
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Не бе тоя противняк Сер-гей е едно на ръка, ама днес като карам за работа и една тъпа, гадна, селянка както си пуши и хоп цигарата през прозореца. Ей полудях ви казвам.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Томазо, че аз си пътувам "Надежда"-"5-те кюшета" по 40минути от година-две насам.Лошото е, че вече и в почивните дни пътувам по половин час Само през Август, когато всички са на море пътувам под 20 минути Инче, само като потвърждение на вече казаното - точно двама души от общо осем апартамента почиствахме около блока миналата седмица!

Коментар

Kuku написа:
            Томазо, че аз си пътувам "Надежда"-"5-те кюшета" по 40минути от година-две насам.Лошото е, че вече и в почивните дни пътувам по половин час Само през Август, когато всички са на море пътувам под 20 минути Инче, само като потвърждение на вече казаното - точно двама души от общо осем апартамента почиствахме около блока миналата седмица!
            аз имах предвид ,че пътувах с 40 мин.повече от обичайното .Иначе лятото в София си е магистрала спор няма А за чистенето около блока яко се скарахме тая година ,един от мързел ,беше почистил снега с маркуча за малко да направя шпагат сутринта ,като малък за наказание им къртех пощите ама вече не става ... :D p.s. та за да ние е така мръсна столицата сами сме си виновни ,колко от нас си хвърлят боклуците през стъклата на колите и си плюят дъфките по улиците ,а във Виена си ги завиват в хартижка и джоба .Аз го приемам като позиция на хората да си изкарат яда на тъпата държава, в която живеят ама ...
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Абе да ви кажа щаба си работи много добре. Попринсип винаги съм паркирал сред платмасови шишета, найлонови пликове и други боклуци. Е вчера се изненадах - нямяше грам боклук. Викам си кво става квартала ли сбърках? Ако може бате Серго да изхвърли и разните му баракуди дето само заемат паркоместа ще е супер.VIVA Станишев!!!

Коментар

Митак, ако 4 години е така - да викаш ’вива’, ама след 10 дена пак ще си говорим. В момента отношението на политиците към гласоподавателя е все едно педофил подава близалка на детенце и му се усмихва. Един път като му попадне детенцето в ръчичките обаче...да спрем дотук.

Коментар

Виж сега ясно е че е политика. Ама сега града заприлича на град. Досега не съм виждал мантинели да се мият. Вчера замалко да ми измият мутрата едни такива миячи през отворения прозорец.Е хубаво де доскоро Бойко рева че държавата не му помагала с боклука. Е сега му помага- сега пък реве що му помага. Направо се изкефих на хода на Серго.Браво Серго.

Коментар

van_dal написа:
                    Не знам какво смятате вие, ама аз смятам да хващам гората. Сега в събота ходихме на село на 15км. от града, на следващия ден се качвам в колата и прозорците чисти. В Търново като е паркирана на улицата и седна сутринта веднага пускам чистачките, че нищо не се вижда пт прахоляк, а дори сме на закътано място уж.
                    Зависи и кое е селото.По нашата улица във селото постоянно има преминаващи автомобили и е като автомагистрала.Никой не спазва ограничението на скоростта и се вдига доста прах.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

simeon3000 написа:
                      Кризата е политическа ... и за пари става дума, не за боклук. Другото са медийни интерпретации.А София си е мръсна от поне 15 години.
                      Била Е и Ще бъде мръсна понеже никой не го е грижа за нищо и всеки се е свил в собствената си черупка .
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Митак, що за циганско мислене? Днеска да ми е добре, па за утре ще го мислим утре.

Коментар

ls1 написа:
                          Митак, що за циганско мислене? Днеска да ми е добре, па за утре ще го мислим утре.
                          Абсолютно. Мислех, че подобни евтини предизборни трикове могат д впечатлят единствено 70+ годишния електорат.
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Ау ау, циганско мислене, 70 годишен електорат. Бре бре... А вие какво само плюете тоя и оня и псувате държавата.Тая якция макaр и политическа показва нещо много важно. Че Бойко нестава за политик. София бе изчистена за страшно малко време, нещо което той неможа да направи за година.Освен това явно не му се отдават политическите игри.Не искам да си мисля в международната политика как ще се справи.Ето това ви показва че бойко не струва. E сега бабките ще гласуват за Бойко и тия с бaбешки акъл, а може и някой циганин.

Коментар

mitakkk написа:
                              Ау ау, циганско мислене, 70 годишен електорат. Бре бре... А вие какво само плюете тоя и оня и псувате държавата.Тая якция макaр и политическа показва нещо много важно. Че Бойко нестава за политик. София бе изчистена за страшно малко време, нещо което той неможа да направи за година.Освен това явно не му се отдават политическите игри.Не искам да си мисля в международната политика как ще се справи.Ето това ви показва че бойко не струва. E сега бабките ще гласуват за Бойко и тия с бaбешки акъл, а може и някой циганин.
                              София си беше мръсна и преди, колега. Незнам как са ти промили мозъка, защото целта на занятието е точно такава - предвид това, че БСП губи позиции сред младите и работещите хора, започна акция за привличане на пенсионери, с пращането им на море и фалшивата загриженост за мръсотията в София. Изчакай малко и ще видиш, че всичко е било само показна проява на сила. Може би Станишев си е поставил за цел да направи и София червена, защото показни акции как се чисти боклук няма в другите градове, въпреки че те не са в по-малко окаяно положение, особено като се съберат 5-6 почивни дни. А София е изчистена не защото така ще бъде и занапред, а защото има достатъчно коли и хора да чистят за момента. Освен това писанията, че Новера не искала пари са глупости, до оня ден реваха, че нямат пари да продължат чистенето, сега чистят на добра воля. Мога само да гадая колко са им бутнали под масата. Всичко е подли игри, които ще свършат след няколко месеца, като се разбере кой ще яде депутатски кюфтета.
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                                ...........
                                Точно така. И никой не е казал, че Бойко е нещо по-различно от червените боклуци. Но колега mitakkk, Сергейчо е похарчил толкова народни пари за тази PR акция, колкото може би струва тримесечното почистване на София.

Коментар

Working...
                                X