kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кризата, има ли такава?
Collapse
X
-
tomazo написа:kiro_of_the_day написа:tomazo написа:Заради тая измислена и смешна криза ,днес пътувах 40 мин.повече ,защото смешниците миян мантинелите бе Сефте виждам ,с четки и търкат.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Томазо, че аз си пътувам "Надежда"-"5-те кюшета" по 40минути от година-две насам.Лошото е, че вече и в почивните дни пътувам по половин час Само през Август, когато всички са на море пътувам под 20 минути Инче, само като потвърждение на вече казаното - точно двама души от общо осем апартамента почиствахме около блока миналата седмица!
Коментар
-
Kuku написа:Томазо, че аз си пътувам "Надежда"-"5-те кюшета" по 40минути от година-две насам.Лошото е, че вече и в почивните дни пътувам по половин час Само през Август, когато всички са на море пътувам под 20 минути Инче, само като потвърждение на вече казаното - точно двама души от общо осем апартамента почиствахме около блока миналата седмица!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Абе да ви кажа щаба си работи много добре. Попринсип винаги съм паркирал сред платмасови шишета, найлонови пликове и други боклуци. Е вчера се изненадах - нямяше грам боклук. Викам си кво става квартала ли сбърках? Ако може бате Серго да изхвърли и разните му баракуди дето само заемат паркоместа ще е супер.VIVA Станишев!!!
Коментар
-
Виж сега ясно е че е политика. Ама сега града заприлича на град. Досега не съм виждал мантинели да се мият. Вчера замалко да ми измият мутрата едни такива миячи през отворения прозорец.Е хубаво де доскоро Бойко рева че държавата не му помагала с боклука. Е сега му помага- сега пък реве що му помага. Направо се изкефих на хода на Серго.Браво Серго.
Коментар
-
van_dal написа:Не знам какво смятате вие, ама аз смятам да хващам гората. Сега в събота ходихме на село на 15км. от града, на следващия ден се качвам в колата и прозорците чисти. В Търново като е паркирана на улицата и седна сутринта веднага пускам чистачките, че нищо не се вижда пт прахоляк, а дори сме на закътано място уж.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
simeon3000 написа:Кризата е политическа ... и за пари става дума, не за боклук. Другото са медийни интерпретации.А София си е мръсна от поне 15 години.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ls1 написа:Митак, що за циганско мислене? Днеска да ми е добре, па за утре ще го мислим утре.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Ау ау, циганско мислене, 70 годишен електорат. Бре бре... А вие какво само плюете тоя и оня и псувате държавата.Тая якция макaр и политическа показва нещо много важно. Че Бойко нестава за политик. София бе изчистена за страшно малко време, нещо което той неможа да направи за година.Освен това явно не му се отдават политическите игри.Не искам да си мисля в международната политика как ще се справи.Ето това ви показва че бойко не струва. E сега бабките ще гласуват за Бойко и тия с бaбешки акъл, а може и някой циганин.
Коментар
-
mitakkk написа:Ау ау, циганско мислене, 70 годишен електорат. Бре бре... А вие какво само плюете тоя и оня и псувате държавата.Тая якция макaр и политическа показва нещо много важно. Че Бойко нестава за политик. София бе изчистена за страшно малко време, нещо което той неможа да направи за година.Освен това явно не му се отдават политическите игри.Не искам да си мисля в международната политика как ще се справи.Ето това ви показва че бойко не струва. E сега бабките ще гласуват за Бойко и тия с бaбешки акъл, а може и някой циганин.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:...........The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар