Колеги доста слушаме и гледаме по телевизията за този Щаб които създаде Серго във връзка с буклука . Информацията която получавам от различните телевизии е доста противоречива. Примерно БТВ [която доста явно подържа управляващите] така предава нещата че човек като мен който не живее в София ще реагира по начина "да криза има щом..." Телевизия Европа дава напълно противоречива на БТВ информация че криза няма и това е поредния гювеч които се дава на мафията. Гледам репортажи в които интервюират обикновени граждани и повечето казват че няма криза и все пак БТВ намери един двама които да кажат обратното че криза има Какво ще кажат колегите от София по този въпрос .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кризата, има ли такава?
Collapse
X
-
simeon3000 написа:Кризата е политическа ... и за пари става дума, не за боклук. Другото са медийни интерпретации.А София си е мръсна от поне 15 години.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:........... Обаче тия облаци прах, не. Да мине кола - пушилка се вдига,духне малко вятър - пак пушилка.
Коментар
-
Мръсно е навсякъде. Живея в Бургас. Апартамента ми е ориентиран така, че отвсякъде пред нас - вода ( блато, езеро, море) и не мога да си обясня от къде толкова прах и мръсотия. Жена ми през ден мие терасата ( вече с маркуч ) и пак прах. Мой познат живее в Нова Зенландия и твърди, че прахоляк там няма. Почти никога не му се налага да мие автомобил. Да не говорим, че проблеми като тези в София - йок. Що се касае за Софийския боклук - някои неща се експонират, но истината е една - Проблема е огромен. Чудя се на управниците там. Преди две-три години, когато се задръстиха с боклук - измислиха някаква алтернатива със балирането на сметта и пр., но и на най-малкото дете му беше ясно, че това е временно решение...Сега това временно решение е на път да се изчерпи. За мен криза ако няма сега - ще има скоро.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Абе има си някои малки улички, където не можеш да видиш кофите от боклук. Но истината е, че управляващата коалиция 5 пари не дава за здравето на хората и за чистотата, както твърдят, а просто това е удобен момент да злепоставят бат Бойко, защото виждат, че кокала им се изплъзва. Мръсно е, но е много далеч положението от криза, поне според мен.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
http://www.vestnikataka.com/?module=...03&format=html Ако това тук е вярно, а аз няма да се изненадам ако е, всеки да си прави сам изводите.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Заради тая измислена и смешна криза ,днес пътувах 40 мин.повече ,защото смешниците миян мантинелите бе Сефте виждам ,с четки и търкат -как да не им теглиш една предизборна П...А майна не знам :D На всичкото отгоре на Сточна гара един камион беше минал през главата на един старец ,та ми се наложи и тази гледка да видя .А бърза помощ е на един хуй разстояние от там .А столицата няма какво да я коментираме ,всеки който е мръднал дори на два пръста от българия на картата ще види разликата .В България има толкова чисти и подредени градове ,ама на нас пак са ни виновни сигурно селяните ,че сме мърлячи и още си хвърляме боклуците през балкона .фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Дотолкова е паднало нивото на народа, че вече минават и номера от детската градина. Разбира се че е предизборно. Аз предричам тонове помия да се изсипят върху ГЕРБ по телевизиите, защото има едни честоти, дето ги раздават едни хора, пък особено както идва баницата с цифровата телевизия...И все пак докато отделния индивид казва ’Плащам си данъци - ако ще да се изакам пред входа трябва да го изчистят’ боклука няма да се махне. Има един мит, че града е мръсен когато няма кой да опразни кофите. Това не е вярно. Един град изглежда мръсен от фасове, салфетки, подложки, превръзки, и още какво ли не които се въргалят хвърлени от нас. Но как очаквате хигиена от хора, чиито души са помийни ями?!
Коментар
-
tomazo написа:Заради тая измислена и смешна криза ,днес пътувах 40 мин.повече ,защото смешниците миян мантинелите бе Сефте виждам ,с четки и търкат.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Не знам какво смятате вие, ама аз смятам да хващам гората. Сега в събота ходихме на село на 15км. от града, на следващия ден се качвам в колата и прозорците чисти. В Търново като е паркирана на улицата и седна сутринта веднага пускам чистачките, че нищо не се вижда пт прахоляк, а дори сме на закътано място уж.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
София си беше мръсна и когато аз живеех там, което е преди 10-тина години. Всички проблеми, които се описват по ТВ-то, всички реплики, които си отправят са просто предизборни - бой за електорат с всякакви средства. Тук съм съгласна с ls1 - един град ще бъде винаги мръсен, ако хората в него изхвърлят каквото им падне по улиците. Наскоро, незнам по коя ТВ и мисля, че ставаше въпрос за София, един мъж чистеше около блока и разказваше, че никой не иска да му помага, и не само това, ами дори му се подиграват, че им чисти боклуците.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар