Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Brava , Bravo около 3000 лв

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

gari_brasna4a написа:
    VooDoo написа:
    nipheaton написа:
    1.2 i 1.4 литровите мотори ги изключвам ,мисля че ще са слабички !Дизелов вариант също отпада !Насочвам се към средния мотор 1.6 с евентуални варианти 1.8 !Карам в момента 1.4 Астра 2004 година която е около 90 коня и ми се струва слабичка ,разбира се не искам да се състезавам с нея ,но мисля ,че никога не е излишна малко повече мощност Благодаря на всички отзовали се ,ще следя все пак за още мнения
    По-добре 1.8/16 за да усетиш наистина усезаема разлика в динамиката на колата спрямо "Опел"-а , който караш. Предполагам , че между "Браво" 1.6/16 и "Астра" 1.4 90 к.с. едва ли има голяма разлика във вървежа.
    еле пък ако "Браво" 1.6/16 е с АГУ
    Газ не изключвам като вариант ! Астрата ми се струва слаба ,защото преди това карах около 2 години едно Есперо 1.8 ,което може на някой странно да прозвучи ,но върви много /беше ровичкано по него /! 1.8 и 2.0 на бравата би трябвало да лети ,но не съм карал все още ,ще видим !

Коментар

аз съм навитак на опел астра gsi 2.0 16 v + чип и т.н. но 180 коня 7500 лв. от франция . нема пари за застраховки и данаци и лапа поне 20 газ при по динамично каране.КОЛЕГИ ТВА Е САМО ИДЕЯ А МЕЧТАТА ФИАТ .ДА НЯМА ПОСЛЕ ОДУМВАНИЯ
      Прикачени файлове

Коментар

nipheaton написа:
        Газ не изключвам като вариант ! Астрата ми се струва слаба ,защото преди това карах около 2 години едно Есперо 1.8 ,което може на някой странно да прозвучи ,но върви много /беше ровичкано по него /! 1.8 и 2.0 на бравата би трябвало да лети ,но не съм карал все още ,ще видим !
        Имай впредвид, че "Брава" с 2.0/20V няма- има само "Браво" и "Мареа". A и за този мотор трябват малко по-дълбоки джобове
        SEAT Leon Cupra 300
        Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Working...
        X