Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каско в Дженерали.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Каско в Дженерали.

На паркинг ми удариха преден калник ,явно е че удра е с врата.Не е болка за умиране но нали имам каско,реших да ги проверя.Дясната врата също имаше три драскотини,абе щети за окло 100лв най-много.Уговорих среща с вещо лице и почнаха мъките.Поиска бележка от полицията за вандализъм и тогава щял да заведе щетите.и така почна мойто митарство.Почнах от КАТ,там ми казаха че неиздават такива бележки.Още повече че вече несе занимават с леки ПТП.В полицията хората започнаха да се смеят.Върнах се в Дженерали ,насочиха ме при районият инспектор.Той също остана изумен.Стана ясно че ми искат документ който никой не може да ми издаде.Имайте едно на ум с тези мошенници от Дженерали.Когато сключвах каското бяха много мили и всичко плащаха на думи.
    Фиат Брава 1.4 12V 1998г

В неделя ми счупиха страничното стъкло.Първо отидох до районното (6РУ), където веднага ме приеха и ми дадоха един входящномер. Казаха след 3 работни дни да отида и срещу 2,50лв. да си получа протокол.Както и ми напомниха да звънна веднага на застрахователя.На следващият ден отидох в ДЗИ (там ми е застраховката), веднага описаха всичко, никой неми е искал протокол от полицията.Не знам защо имаш такива проблеми.Аз от тях съм доволен (за Дженерали става въпрос) - изплатиха ми по гражданската 3000лв. за Браво-то.(тотална щета)
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

И аз съм доволен от тях. Имах една черта от ключ около 10 см и ми дадоха 80 лева без да ми искат протоколи или нещо друго.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Бързо ми платиха - 3 дни, но недостатъчно.Яд ме е, че не им приех офертата за доверен сервиз.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

trace написа:
          В неделя ми счупиха страничното стъкло.Първо отидох до районното (6РУ), където веднага ме приеха и ми дадоха един входящномер. Казаха след 3 работни дни да отида и срещу 2,50лв. да си получа протокол.
          Това вече е вандализъм.А на мен за какво да ми дават протокол.Ако си ударя колата докато я вкарвам в гаража, какво правим.Викам КАТ да ми направят протокол ли?А и става реч за друга компания.
          Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Аз пък съм доволен от Дженерали....до сега 3 пъти съм завеждал щета на паркинг и са ми плащали доволно....без да ми искат протокол от кат и такива работи....само се заяждат от време на време, ама не трябва да им обръщаш внимание.
            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

bicho1976 написа:
              Това вече е вандализъм.А на мен за какво да ми дават протокол.Ако си ударя колата докато я вкарвам в гаража, какво правим.Викам КАТ да ми направят протокол ли?А и става реч за друга компания.
              Вандализъм е, да речеш да съм пречил на някой, как да е. Ама ей така без нищо, пък и на Витоша А ДЗИ ги споменах само за да кажа, че не са ми искали нищо от полицията.А отидох до полицията да искам протокол, защото досега не съм ползвал каското и не са миясни нещата - да не се окаже после, че искат, а аз да нямам
              Ex Fiat 126P
              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
              Alfa Romeo 147 1.6 TS
              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

По-миналата седмица бяха "обърсали" една от служебните коли на паркинг - обадих се на кат - дойдоха и казаха, че вече не се издават протоколи. Обадих се на централата на застрохователя - отначало казаха да искам протокол, но полицаите чуха и казаха да не се правят на интересни, че вече по закон не се издават. Момчето на линията се сконфузи и каза да отида да ми издадат възлагателно писмо.Отне ми точно 15мин с попълването на два листа и снимката на колата. Изключително бързо минах - само ме питаха за Ауто Италия искате и готово Така че, ако някой се опитва да Ви обясни че Ви трябва протокол му кажете, че по закон няма право да Ви иска

Коментар

Когато е пълно каско трябва да ти покрият всички щетиАко при маневра се удариш да речем в кофа врата и каквото и ще да е се пише че е станало при маневра и готово
                  И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Working...
                  X