Благодаря много на колегите ici i Joro за съветите и информацията с които ми помагат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голямо "Благодаря" на:...
Collapse
X
-
vgeorgievManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Голямо благодарско за BBorisoff
Здравейте на всички, Днес пътувах към Свищов и всичко беше нормално, но в момента, в който спрях в Свищов и след това се опитах да тръгна, не успях да запаля. Стартерът изобщо не въртеше. Много се шашнах, защото никой от колегите ми не успя да разбере какво е станало. Първо благодарности на coolboby, че съдейства да ми намери номер на колега от Свищов!!!Големи благодарности на колегата BBorisoff и на момчето, което изпрати да ми помогне!Оказа се, че някакъв кабел се е извадил и затова не може да пали. Проблемът се отстрани з аима-няма 3-4 минути, но все пак, ако не бяха те.... не знамПреместена в съществуваща тема!Модераторски екип на fiat-bg.orgЕдин за всички, всички за мен
Коментар
-
Хиляди благодарности на Торнадо! Той знае за какво.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Явор Митев
Огромни благодарности към колегата Malone за това че отдели два дни и ми помогна за сайта. Допълнително от това си игра да ми пише подробно кат за профан как се работи, щото аз иначе съм си умен, ама нищо не разбирам . Много много благодаря....Бирата е от мен Гледайте...... красота, красота:
Коментар
-
Явор Митев написа:....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Огромно благодаря на всички, които идват на фиат срещите в неделя в София! Винаги сте ми помагали! Радвам се, че попаднах точно в това общество!EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo
Коментар
-
Големи благодарности на колегата bobi_bravo за своевременната помощ относно препрограмирането на ключа за бензин/газ Lovato 198-DI.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
blondi_74
Голямо благодаря на колегите Попаров и Владо за това че ми донесоха двата задни стопа и ги монтираха,сега бравото е като ново
Коментар
-
Много съм благодарен на колегата emzo че ми помогна да си намеря панела за Стилото.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар