Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямо "Благодаря" на:...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Благодаря много на колегите ici i Joro за съветите и информацията с които ми помагат.

Коментар

vgeorgiev
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Голямо благодарско за BBorisoff

Здравейте на всички, Днес пътувах към Свищов и всичко беше нормално, но в момента, в който спрях в Свищов и след това се опитах да тръгна, не успях да запаля. Стартерът изобщо не въртеше. Много се шашнах, защото никой от колегите ми не успя да разбере какво е станало. Първо благодарности на coolboby, че съдейства да ми намери номер на колега от Свищов!!!Големи благодарности на колегата BBorisoff и на момчето, което изпрати да ми помогне!Оказа се, че някакъв кабел се е извадил и затова не може да пали. Проблемът се отстрани з аима-няма 3-4 минути, но все пак, ако не бяха те.... не знамПреместена в съществуваща тема!Модераторски екип на fiat-bg.org
        Един за всички, всички за мен

Коментар

Голямо благодаря на emzo за информацията и съветите, с които ми помогна.

Коментар

Едно голямо Благодаря на професор Илия Илиев
            Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

Коментар

Благодаря на dikanio и kiro_of_the_day за всекидневната порция отбрани вицове

Коментар

Хиляди благодарности на Торнадо! Той знае за какво.
                Manowar - Татко
                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Огромни благодарности към колегата Malone за това че отдели два дни и ми помогна за сайта. Допълнително от това си игра да ми пише подробно кат за профан как се работи, щото аз иначе съм си умен, ама нищо не разбирам . Много много благодаря....Бирата е от мен Гледайте...... красота, красота:
                  Прикачени файлове

Коментар

Огромни благодарности на Живко и Живка за транспорта до регионалната среща.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Явор Митев написа:
                      ...
                      You’re welcome, няма за какво, удоволствието беше мое.Четох един коментар в блога ти, във връзка с импресията от снимките ти, на Maya ако не се лъжа и ... пожелавам ти в скоро време да изпиташ нужда от създаване на "The Light Side of The Moon".Да ти "идва отвътре" да снимаш слънчеви сцени и усмихнати лица.Да му теглиш шута на Бехтерев и да не ти досажда никога повече. :D.:: EDIT ::.Изображението горе е транспарентно Яворе, взел съм предвид, че сега си с черна, много тъмна тема.В тази връзка, на светъл фон не изглежда много добре.На блога ти изглежда така, както по долу, първото, по джиджаво е на черен или тъмен фон.BTW ще ти изпратя всички изображения, като source, да си ги имаш, ако някога решиш нещо да редактираш.Ако фона беше светъл, бял, щеше да има малка промяна.За да изглежда добре на бял фон. Като второто изображение да кажем.
                      Прикачени файлове
                      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                      www.cyxap.com

Коментар

Огромно благодаря на всички, които идват на фиат срещите в неделя в София! Винаги сте ми помагали! Радвам се, че попаднах точно в това общество!
                        EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
                        http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo

Коментар

Големи благодарности на колегата bobi_bravo за своевременната помощ относно препрограмирането на ключа за бензин/газ Lovato 198-DI.
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Голямо благодаря на колегите Попаров и Владо за това че ми донесоха двата задни стопа и ги монтираха,сега бравото е като ново

Коментар

Голямо БЛАГОДАРЯ на Пловдивската група от форума . Ако не бяха те, автобуса още щеше да пуши и да не върви. БЛАГОДАРЯ ВИ , КОЛЕГИ
                              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Много съм благодарен на колегата emzo че ми помогна да си намеря панела за Стилото.
                                Виж бейби не сме глупаци,
                                ние сме отбор от здравеняци.
                                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Working...
                                X