Аз пък благодаря на Краси от Бургас, че ми "обзавежда" фермата ))
И аз имам да изказвам благодарности;На "Pecho" за помоща за "ония файл" дето ми го конвертна и благодарение на него ще мога да си поръчам блуза с логото форума.На "immortal"за стикерите и за другите съвети които ми е давал.И на всички останали които са ми помагали или давали съвети във форума.
Страхотен уйкенд - невероятен! Благодаря ви, колеги, че ви има! Благодаря ви за посрещането и изпращането! Благодаря ви, че ми се вързахте на акъла за да ходим на рилски манастир. Да изброявам ли компанията? Ирка, Ваньо, Коста и Жоро (с добавките). Отделно благодарско и на Ваньо (iee) за винетката. Благодарско и на Живето (тя си знае)
И ние ти благодарим,и ние! Че ни "уйдиса" на акъла да се дръпнеш от Варна, да минеш сичкия тоя път, само за да пием по едно пиини заедно! И с кеф да си пиеш ракийката! :D
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Огромно благодарско на колегата dilyanski1977. Нямам представа как е видял катастрофата и че и моята кола мига там на аварийки и дофтаса на минутата. Благодарско, Брато!
Голямо благодаря на всички, които се включиха в дарителската акция. Голямо благодаря и на всички, които се включиха в организацията и отделиха от времето си, нещо което аз не успях да направя...
Коментар