Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямо "Благодаря" на:...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Впрочем, официално благодаря и на kilar за указаното съдействие!
    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Аз пък благодаря на Svetkos ,че намира време да си бъбри с мен,дори когато е много зает.
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Искам отново да благодаря на JacK`DanielS защото ми направи страхотна промоция. Зааа JacK`DanielS - три пъти УРА!
        TD_100, че е кръгло число.

Коментар

Искам да благодаря отново на Sev за оказаното съдействие днес

Коментар

Irka_fihi написа:
            Аз пък благодаря на Svetkos ,че намира време да си бъбри с мен,дори когато е много зает.
            Епа,то като те удари мързелът, докато работиш... няма как да е иначе.
            NOW: ???
            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

silversony написа:
              Искам да благодаря отново на Sev за оказаното съдействие днес
              Искам и аз да му благодаря за всички ксенончета, крушки и т.н.....
              BMW E90 320D
              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Голямо благодаря на maiska и Явор Митев.Те си знаят защо.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Еи верно "БЛАГОДАРЯ" на Администраторите за това ,че поддържат ФОРУМА
                  БРАВА С КЛЮЧ
                  Каква е максималната скорост при секса?
                  - 68, защото при 69 се обръщате.

Коментар

Аз искам да благодаря много на "Vaskoni_1980"за това,че докарахме с колесарчето му моята изморена бегачка от Габрово.Ако някой от региона има нужда от помощ да звънка:0889285815-митака или0895694242-васко. :D
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Искам да благодаря посмъртно на този човек.Вечна му памет.Ако не беше той досега да съм се разтопил."Идеята за създаване на машина с която може да се контролира микроклимата идва от американския изобретател Уилис Кериър ( Willis Haviland Carrier (26.11.1876 - 7.10.1950)). Всъщност идеята за климатизиране на затворени помещения е много по-стара, Кериър обаче успява да я реализира успешно на практика. Кериър по-скоро е собственик на идеята как да се построи машина, която днес наричаме климатик. Той създава своя прототип на тази машина и на снимката можете да видите резултата заедно със своя изобретател. ( Тази машина е малко големичка и трудно ще се побере в хол, но все пак важна е идеята, която дава тласък на нещо позволяващо ни да преместваме огромни количества енергия във вид на топлина в днешно време.)."
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

stenli, БЛАГОДАРЯ ТИ.

Коментар

Искам да Благодаря на Модераторският екип и на форум администраторите на ФФБ ,че успяват да организират такива чудесни мероприятия и др. ,както и на останалите колеги които проявяват инициатива за дарителски кампании и заедно допринасят за популяризирането на форума по един или друг начин.
                          Уважавам тези,които ме уважават!
                          Clube do Marea!

Коментар

Едно голямо благодаря на Христо-Hit-ko и момчетата от сервиза Му за бързата и качествена работа по ремонта на колата Ми .
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

благодаря!!!

ЗДРАВЕЙТЕ!!!!!!!Ние сме нови тук, едва от вчера се сдобихме с фиат стило 1,9jtd 2002g. Страшно ни харесва!!!!!!!!!Искаме да Ви благодарим за този форум!!!!!!!Много се чудех ме каква кола да си вземем и вашите мнения и опит страшно ни помогнаха.БЛАГОДАРИМ НА МОДЕРАТОРИТЕ И НА ВСИЧКИ СЪФОРУМЦИ ЗА МНЕНИЯТА И СЪВЕТИТЕ КОИТО СЕ ДАВАЛИ ТУК ВЪВ ФОРУМА. Ще ме извините, но искам да задам един въпрос/чесно казано още не мога да се ориентирам и затова го задавам тук/.Проблема е малък и не не чак от такова значение, но мен ме интерисува. Става въпрос за за копчетата по таблото, надписите са започнли да се заличават. Някой знаели по какъв начин мога да спра този процес, защото няма да е красиво да красиво с изтрити копчета./съжалявм ако въпроса ми е глупав/
                              pecata

Коментар

Здравей колега и честита покупка. Дано колата ви служи дълго и безаварийно!За въпросът - задай го в някой от техническите раздели - примерно в този http://forum.fiat-bg.org/viewforum.php?f=7Шансът да получиш отговор на въпрос е много по голям ако той е формулиран добре още в заглавието си и е поставен на правилното място във форума.Има доста колеги с подобен модел и сигурно ще споделят своето мнение.

Коментар

Working...
                                X