Отдавна си мисля да създам подобна тема, в която да благодарим официално на колеги, които са ни помогнали в различни ситуации. Съответно започвам пръв...:Имам да благодаря на двама колеги.jenshen73...оххх, незнам от къде да започна. Първо - снабди ме с компютър, дойде даже в къщи, за да го сглоби. Даде много хубаво столче за хранене на госпожицата, с уговорката да е "Предай нататък".....Снабдява ме редовно с RАМ, Wireless, съвети, консултации...помагал ми е в много много ситуации. Истински приятел и много свестен човек.rossto ...днес имах ходене до Добрич и понеже адреса, на който трябваше да отида ми бе неясен, звъннах на колегата, когото не познавах досега. Човека ме чакаше на входа на Добрич, съпроводи ме до блока, в който трябваше да отидем и след като се оказа, че сме подранили доста, ни заведе в заведение, където се почерпихме и си поприказвахме стабилно...Благодаря от сърце !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голямо "Благодаря" на:...
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Благодаря на Явор Митев, защото ме чакаше 20 минути пред Мола да ми даде карти ЕКО при положение, че бързаще за СофияС него много услуги сме си правили
Той на мен аз на него :PРадвам се, че съществува форума и аз съм част от него!Благодаря и на JacK`DanielS, че винаги ми прави колата в сервиза си! Винаги откликва на претенциите ми!Междудругото най-красивата дума в българския език не само според мен а и според запитване, е БЛАГОДАРЯ!Дори когато бях в Румъния преди 2-3 години ме караха да напиша на една дъска за писане в едно училище, една българска дума. Тя беше БЛАГОДАРЯ, а отстрани с транскрипция!
Съжалявам за оффа
Коментар
-
Наай-дълбокия available поклон към всички съфорумци, които имат нерви и им се занимава с неграмотник като мен и им се обясняват неща, които съм сигурен, че и децата, които са по-заинтересовани от автомобили знаят.Благодаря ви, дано и вие да попадате в подобни общества като това тук, концентрирани върху теми, които са неясни за вас. Нямате си идея каква помощ е подобен форум за човек, който нищо не разбира.Благодаря ви още веднъж!
Fiat Punto, 1,2 cc, 1997, но нищо не разбирам от автомобили
Коментар
-
Immortal написа:Яворе, хубаво си почнал, ама аз ако почна, няма да ми стигне харддиска на форума, а и все ще пропусна някойБлагодаря на всички ви, че ви има!Да сте живи и здрави!
Абсолютно!!!Има доста хора във форума, които заслужават благодарност. И аз не смятам да изброявам.... Те си знаят кои са. Благодаря им не за това, че ми помагат с проблеми по колата, а за това, че са ми приятели!!!
Типо 1.4i.e. ex againAlfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Явор Митев
-
Голямо Благодаря на всички съфорумци!Не съм много активен,но за три години получих толкова много и наистина полезна информация от форума,че просто нямам думи.Да сте живи и здрави вие и вашите близки!Тук наистина има какво да научиш.Успех на всички!PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
голямо благодаря на явор митев...за голямата пица... :D
petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар