Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямо "Благодаря" на:...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Голямо благодарско на Калин (kik73bg) за подаръка. Работи идеално.
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Emzo is the man! Огромно благодаря за подаръка, съветите и всичко останало!
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

И от мен едно благодаря на Емо за помощта за навигацията! Жив и здрав да си!
        Stop giving directions, just say "Follow me."
        Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
        Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Много благодаря на колегата mi5kov, за цялата чанта с букси, които ми осигури!
          04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Благодарности към...

Не искам темата да прилича на реклама. Искам да изкажа благодарности на колегата emzo за добре изпипания ремап на стилака ми. Не вярвах ще софтуерно вървежът и пъргавината на иначе пъргавото стило ще се промени така. Няма пушаци няма висок разход. Има само вървеж. Благодарско. Препоръчвам.
            Powered by Emzo

Коментар

Голямо благодаря на Веско10, че сподели малко мозък днес Стана работата, като вмъкнах стария мак. Разпозна новат мрежата. Явно м-телския рутер е настроен по мак да разпознава.СпИциално поздрав https://www.youtube.com/watch?v=Pn2-b_opVTo
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
                .....СпИциално поздрав https://www.youtube.com/watch?v=Pn2-b_opVTo
                Аз youtube не пия Радвам се че помогнах

Коментар

Огромни благодарности на nikolovvd . Сполай ти , приятелю , за помощта !
                  FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                  FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Голямо благодаря на СОК1 на г-н Димов, и на Сашко. Все още има хора в този форум, за които да каэа че са приятели. БЛАГОДАРЯ МЛАДЕЖИ
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Пак благодаря на cs_aleksandar
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Тук е мястото да изкава своите БЛАГОДАРНОСТИ на Аirfan и Mi5kov !
                        Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Благодаря на Оги, че ми прати картата и после звънна да провери дали е пристигнала.
                          Drive It Like You Stole It | Гараж
                          RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Immortal написа:
                            Благодаря на Humppa и съпругата му, за страхотната вечер.Наздраве!
                            Огромна благодарност на Дидко, че ме запозна и ми докара на гости двама прекрасни френски вело-туристи, които щъкат от Камбоджа насам!!! Когато 1/5 от населението на БГ започне да мисли като тях, тогава ще се "оправим"...Прекрасни хора! А ние, ментално, сме много далеч от белия свят....

Коментар

Чест и почитания на S_BANKOV и cs_aleksandar . След вашата намеса оборотите спряха да се вдигат без причина. За другото ще се съветвам със Стефан, ама след този по-дълъг уикенд. Благодарско!

Коментар

Пък кибиците...кучета ги яли хахахИначе евала им правя на S_BANKOV и cs_aleksandar. Разбират какво пипат.
                                ФИАТ- Пътят е само формалност
                                ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                                -----------------------------------------------------
                                FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Working...
                                X