Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямо "Благодаря" на:...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да Благодаря и аз на всички от форума за помоща през годините със съвети и в частност на Immortal за стикерите за задно стъкло и на Krasio_79bs за он-лаин ъпдеита на навигацията.Готини сте всички Благодаря че ви има
    Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
    Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Коментар

Благодаря на Immortal за оказаното съдействие по решаването на проблема със светещата индикация за отворен багажник
      Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Благодаря на Емзо, че ми прави такава страхотна компания днес по пътищата на страната! А и за другата помощ също!
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Благодаря на Humppa и съпругата му, за страхотната вечер.Наздраве!

Коментар

Голямо БЛАГОДАРЯ на lzisov-Любо, помогна ми чак от Германия по телефона докато бях закъсал във Велинград.Много точен! Като се върне го очаква почерпка тук Поздрави!
            Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
            182A4.000 IAW49F
            LPG - Lovato EasyFast
            ----------------------------
            "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Много благодаря на колегите, дето днес помогнаха на едно Форумско Рено да си върне пръскалката на предния джам.Благодаря!Няма да ги изброявам поименно. Те си знаят. На това му викам аз "помощ от приятел". Ей за това се събираме и си пишем тук.
              Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
              Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
              Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

И ти ще отнесеш Благодарности за задната ми чистачка Още на първия дъжд ще и се израдвам. Иначе карах така без перо над година
                ФИАТ- Пътят е само формалност
                ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                -----------------------------------------------------
                FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

lhristov написа:
                  Много благодаря на колегите, дето днес помогнаха на едно Форумско Рено да си върне пръскалката на предния джам.Благодаря!Няма да ги изброявам поименно. Те си знаят. На това му викам аз "помощ от приятел". Ей за това се събираме и си пишем тук.
                  Лъче цветя и бонбони не пием Иначе благодарности на todorshalev за помоща и компанията докато настроим газовата.
                  Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                  И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                  .

Коментар

Хайде и аз най-накрая да стигна до темата...Голямо благодарско на колегата slonikon за фара и другите джиджавки!. Живи и здрави

Коментар

Огромни благодарности на fihi Иван, прекоси половин София като линейка за да ми окаже помощ със закъсалата ми кола!!!Не съм първия, няма и да съм последния, който благодари на Иван.Жив и здрав да си Ванка!

Коментар

curko написа:
                        Хайде и аз най-накрая да стигна до темата...Голямо благодарско на колегата slonikon за фара и другите джиджавки!. Живи и здрави
                        А оправили я ?
                        ФИАТ- Пътят е само формалност
                        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                        -----------------------------------------------------
                        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Благодаря на Колегата "BO" , за точният съвет който ми даде за решение на проблема който имах.......и ми спести пари и нерви.Запазвам си правото да почерпя когато се запознаем.......

Коментар

Благодаря на Имортъла и ЦС Александър за приятния неделен следобяд. Отделно на втория и за софтуера! Наздраве пичове! Дидо, ако ти е харесал подаръка ще има още
                            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                              Благодаря на Имортъла и ЦС Александър за приятния неделен следобяд. Отделно на втория и за софтуера! Наздраве пичове! Дидо, ако ти е харесал подаръка ще има още
                              И аз благодаря и изказвам усмивка пред строя!А, подаръка, да си призная, още не съм го опитал. Пазя го за по-специален случай...

Коментар

Въх, звучи като нещо в юношеска възраст! Благодаря, че издавате кой е скътал таквизи благинки!
                                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
                                X