А значи ти си бил, заради теб и днес съм без спирачки
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голямо "Благодаря" на:...
Collapse
X
-
S_BANKOV написа:Ще изкупиш вината си с бираManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Благодаря на Оги за отделеното време и консултацията по проблема ми със запалването. Направихме една микро форумска среща и лаф зад блока :Dp.s. Чудя се дали има друга марка коли, сред чиито собственици да е по-голям процента на тези, които могат сами да си правят диагностиката и ремонтите, и въобще да разбират от коли. Като чета и форума, всеки втори фиатаджия има нужните знания да започне веднага работа в реномиран сервиз. Ех, невольо
Коментар
-
Ето я темата. Доста изпаднала надолу.Толкова ли малко се благодари между нас?Та голямо благодаря на младия колега biankov. Разнообрази ме в един далечен (е, не толкова) и скучен (въобще не е такъв) град в България. Просто бях сам и ми беше скучно.Та -Фиат -уникат. Фиат - biankov Фиат.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Огромно БЛАГОДАРЯ на хората от Широка лъка, които помогнаха на мен и семейството ми абсолютно безвъзмездно в един наистина труден момент. Огромни благодарности на Митко Брадата от Пловдив, за перфектното отношение и безупречна работа, както и на форума, че ме насочи към него.Хора(с главно Х), благодаря Ви, че ви има!207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Огромно благодаря на sacheto - Слави от Пещера! Погна ми да намерим читав сервиз в Пещера , в който ни помогнаха възможно най-бързо и на добра цена.Да уточня ,че търсихме помощ за Опел.Благодарности и на Ники-nnikin_n от Кърджали за отделеното време и оказаната помощ в търсене на място за нощувка.Благодаря!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар