Най искрено благодаря на колегата damianoff ,че се отзова на молбата ми,на едната дума ми свърши услуга.Благодаря и на колегата sen7ineL ,че отреагира и имаше желание.Може да разчитате на човек от гр.Карнобат...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голямо "Благодаря" на:...
Collapse
X
-
Едва намерих темата, толкова назад е изпаднала. Нима взаимопомощта сред съфорумците е замряла? Едва ли.Много благодаря на колегите Pecho, Sev , veselin10. Те знаят защо... Поредността не е важна.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Одеалото го даде hristov :D . И аз искам да благодаря за подаръка,който днеска не ми монтираха заради един протекъл бойлер Другата неделя съм с лентички на номератаЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Дано не пропусна някой.Биг тенкс на:Енчев - той си е абониран в таз тема :DS_BANKOV - Славчо, бате, 14ка трябва да е, щото не влаза, опира в спирачния апарат, ама е по-малка от на Попаров и ми върши идеална работа.Zigi - удари едно рамо , въпреки че беше болен и като рекох да го почерпя една бира ми отказа. Казах, че това трябва да се запише и .... е факт и на Живко накрая да благодаря.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Едно голямо благодаря на Румен Хинчев, Гошо и Влади от Разград.Първо Румен ме спаси като удари едно рамо да намерим адаптирано мляко в Разград за малкия звяр, после тримата ми намериха капачка за разширителния съд за антифриза че моята е изчезнала безследно Радвам се че се запознах с вас господа- За Румен не важи Голямо благодаря и на Жоро от Пловдив че изпрати всички капаци и калници и ламарини за който се бяхме разбрали.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Голямо "Благодаря" на:...
S_BANKOV написа:Едно голямо благодаря на Румен Хинчев, Гошо и Влади от Разград.Първо Румен ме спаси като удари едно рамо да намерим адаптирано мляко в Разград за малкия звяр, после тримата ми намериха капачка за разширителния съд за антифриза че моята е изчезнала безследно Радвам се че се запознах с вас господа- За Румен не важи Голямо благодаря и на Жоро от Пловдив че изпрати всички капаци и калници и ламарини за който се бяхме разбрали.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар