Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямо "Благодаря" на:...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Много благодарности на Попара и на Зиги, ама повече на Попара, че със Зиги сигурно цял ден нямаше да монтираме втората бутилка Имам да черпя момци
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Много благодарности на Попара и на Зиги, ама повече на Попара, че със Зиги сигурно цял ден нямаше да монтираме втората бутилка Имам да черпя момци
      Ай наздраве!Няма нищо пак си добре дошъл.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Тъй като fihi няма в момента достъп до мрежата, ме помоли от негово име да направя едно "голямо благодаря" на Ichkin, че днес, събота, веднага се отзова и донесе бензинова помпа за Брава-та. И Брава-та вече върви на бензин.
        Stop giving directions, just say "Follow me."
        Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
        Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Да благодаря на Емзо ин Зиги,за това,че ми помогнаха за монтажа на аванс процесора ми,Янко също да се чувства поздравен.Благодаря Ви!
          FIAT BRAVO 1.6
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

След като вече благодарих на Ichkoin, бих искал да изкажа и огромните си благодарности на Иво(Sok1), за това, че отдели три дена (и не само) от времето си, за да може Бравата да проработи и на бензин. Също така, да благодаря и на Веско(veselin10) за рамото което ни удари на двамата с Иво.
            Manowar - Татко
            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
              След като вече благодарих на Ichkoin, бих искал да изкажа и огромните си благодарности на Иво(Sok1), за това, че отдели три дена (и не само) от времето си, за да може Бравата да проработи и на бензин. Също така, да благодаря и на Веско(veselin10) за рамото което ни удари на двамата с Иво.
              Ами ако бяхте се обадили и на мен да дойда да ударя едно рамо - имам едно стекче с бира в багажника и все няма с кого да ги изпия.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Благодарности на Емо(emzo) за разходката.
                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Благодарности на Емзо,че ма светна как да си напрая настройките на сдто за бас касата.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

fihi написа:
                    болят ме рамената ... )))))))))))))))))))) лекуват се с бира )))))))))))
                    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Благодаря на Емо (Emzo) за съветите, които ми даде. Телефона си работи, а Емо има почерпка от мен

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Голямо благодаря на Попаров,Емо и на Енчо.Голяма почерпка се очертава.Благодаря Ви много момци.
                        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Благодаря на Емо, че ме търпи да му досаждам с моята, а и други кочини!!!Ще се черпи, няма как!!!
                          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

sharpradi написа:
                            Голямо благодаря на Попаров,Емо и на Енчо.Голяма почерпка се очертава.Благодаря Ви много момци.
                            Благодарностите са изцяло за Енчев.Голям и на място както винаги.А ние с Емо си бяхме на разходка.Енчо я беше свършил.А и аз да му благодаря,че ми бръкна в малката дупка с голямата си ръка да ми смени крушката на фара.Както и да звучи.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Голямо "Благодаря" на:...

Голямо ,, Благодаря ’’ на Чанко от Попово ( chanko 1964 ) , за това че ми помогна в труден момент.Благодаря и на Иммортъла , че ми даде координатите му при все че беше много сънен .Хвала , Приятели !!!
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Огромно "Благодаря" на emzo (отново) за изгубените почти два часа със утрепания ми служебен комп!
                                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
                                X