Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямо "Благодаря" на:...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

eh4ev07 написа:
    sharpradi написа:
    Огромно благодаря на Ирка,Иван,Коста,Енчев и Боги, че ми направ2иха едно страхотно гости.
    Ти внимаваи за какво благодариш че следващия път да не се оплакваш от същото
    Заповядай и пак ще има похвала за това.Споко нема се палшиш.
    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Емо, златен си!ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!!!!!
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Aбе, казах ви аз да му пуснем...® отделна тема, ама не, та не!!!
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Огромно благодаря на Емо Phoenix.Той си знае защо!

Коментар

Огроооомно благодаря на колегата donnna за радиатора,вчера го монтирах запалих камината и след 2 часа във банята ми беше 27 градуса.Голем кеф,имам една много хубава огнена вода за теб е,неделя ще мина да ти я оставя.

Коментар

Благодарности на Ирка и Фихи, те си знаят защо.Благодарности на Пежо Клуб България, колеги евала , знаете как да купонясвате Благодарности на Tomsan, шефче мноооооооого съм ти задължен.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                Благодарности на Ирка и Фихи, те си знаят защо.Благодарности на Пежо Клуб България, колеги евала , знаете как да купонясвате Благодарности на Tomsan, шефче мноооооооого съм ти задължен.
                ПИАНИСТИИИИИИИИИ

Коментар

Благодаря на Дидо(Immortal)за готината обиколка на България.

Коментар

sharpradi написа:
                    Пак заповядайте Страхотни пътници сте... Нито един път не ми казахте "Намали! Намали!"

Коментар

Immortal написа:
                      sharpradi написа:
                      Пак заповядайте Страхотни пътници сте... Нито един път не ми казахте "Намали! Намали!"
                      Исках да кажа УВЕЛИЧИ,УВЕЛИЧИ норади други причинио него направих.

Коментар

cToeB306 ти да мълчиш! :DИначе и аз искам да изкажа благодарностите си към Ирка, Иван и Емо за готиния уикенд и готината компания.Благодарности и на целия Пежо Клуб България които са главните виновници да се състой този купон, както и за всички присъствали на най-шумната маса .
                        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Голямо Благодаря на Дидо, за готината разходка из България и на Радко за подаръка който ни направи-супер беше братле мерси

Коментар

tomsan написа:
                            cToeB306 ти да мълчиш! :DИначе и аз искам да изкажа благодарностите си към Ирка, Иван и Емо за готиния уикенд и готината компания.Благодарности и на целия Пежо Клуб България които са главните виновници да се състой този купон, както и за всички присъствали на най-шумната маса .
                            Понеже в предния си пост не изказах благодарностите си.Момчета и Ирка, благодаря ви от името на целия Пежо клуб, че присъствахте и допринесохте за доброто настроение на нашата МЗС (малка зимна сбирка) 2011. Иван и Ирка за пореден път доказаха, че много добре се вписват в нашите купони и са дейна част от шоуто.

Коментар

И аз да благодаря искам - на emzo и tomsan, че дойдоха да се веселят с нас! Няма за какво да ни благодарите - приятелите са за това! Сигурна съм,че ще направите същото за нас - знаете за какво говоря! Благодарности на невероятните, весели и гостоприемни приятели от Пежо Клуб България! Каквото и да кажа за тях - все ще е малко! Чакаме ГЗС!
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Огромни благодарности на Дянко(reter).Помогна ми при репатриране на Мареата до сервиз снощи.Отделно и ме закара до Черноморец да си свърша задачите.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X