Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямо "Благодаря" на:...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sharpradi написа:
    Благодаря на zigi и popara 801 за оказаната помощ.Те знаят.
    Моля моля няма за какво.Нали за това сме навсякъде за да си помагаме най-вече в сглобяването на нови придобивки.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Тъй ... малко късно , ама по-добре късно, отколкото никога.Голямо Благодаря на Янко и Васка - за двете чудесни мероприятия, но да си призная Китен тази година куцаше, виж ма Милеви ...беше чудно Благодарности на Фихи и Ирка и всички, които участваха на мини фиат сбирката в Несебър. Беше мноооу яко.Благодарности на Зиги, че ми помогна с ремонтите у нас.Благодарности на Sharpradi за зегето, което ми предостави. На Принко, когото няколко дни поред вдигах в ранни за него часове (14.00), за да ми помогне в местенето на мебелите.Не на последно място и на Попарови.Ако съм пропуснал някого да не се сърди.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Благодарско огромно на raoccars !!!!
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

krasio_79bs написа:
          Голямо благодаря на Боби(coolboby) за оказаната помощ.Няма по хубаво чувство от това да знаеш,че има на кого да разчиташ при нужда от помощ.Бирата на Италфеста е от мен.
          Не пия бира :D ПС: Услугата не беше кой знае каква ПС2: Надявам се да има доволни

Коментар

coolboby написа:
            krasio_79bs написа:
            Голямо благодаря на Боби(coolboby) за оказаната помощ.Няма по хубаво чувство от това да знаеш,че има на кого да разчиташ при нужда от помощ.Бирата на Италфеста е от мен.
            Не пия бира :D ПС: Услугата не беше кой знае каква ПС2: Надявам се да има доволни
            Услугата беше много голяма.Нямаш си идея колко телефона се навъртяха на "греда".Като не пиеш бира,ще пиеш сайдер.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Как ме уцелииии, точно това ми е любимото

Коментар

С огромно закъснение благодаря на Malone и на Rudi .Да сте живи и здрави , приятели !
                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

:D Радвам се, че съм бил полезен.

Коментар

Благодаря на колегата Ilkor за светкавичната реакция по отстраняване на проблема на моя акаунт /който проблем, сам си създадох /

Коментар

Благодаря на Томи (tomsan), свърши ми много голяма услуга !
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Благодарности огромни на Живко(Варна)///// за свършената по прекрасен начин услуга.Знам,че докато има такива хора си заслужава.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

За нищооооо! Просто едно щракване с пъсти!

Коментар

Огромни благодарности на Енчо (eh4ev07)
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Огромно Благодаря на Immortal за топлото посрещане, приятната компания и страхотната ракия на вуйчо! Благодаря приятелю!
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

emzo написа:
                                Огромни благодарности на Енчо (eh4ev07)
                                Няма защо. Каквото и каквото мога помагам.
                                ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                                ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Working...
                                X