Хиляди благодарности на колегата Боби ( BO ) за оказаното съдействие при диагностицирането и откриването на проблема в Бравото на сестра ми, както и за безплатната диагностика на моята машина
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голямо "Благодаря" на:...
Collapse
X
-
Отново благодарности на Емзо,че цял ден го занимавам с простотии ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Големи благодарности на Заралии за страхотните емоции, които ми доставиха на морето. Огромно БЛАГОДАРЯ на emzo за физическия и душевен комфорт, който ми осигури и подаръка, който така и не разбрах с какво заслужих! И отново на emzo и zigi, че не взеха да ме минат, а минаха да ме вземат и закарат на Милеви! Зара тийм, супер сте!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
То се оказа,че още един имал готовност, но все пак имам предпочитания. Нищо лично. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Ще си запазя правото да се възползвам от минаването друг път. Да благодаря и на всички, които допринесоха за доброто настроение на Милеви скали."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Голямо благодарско на Emzo са софтуера, който ми препоръча. Вече Живка е с индикация за нивото на газта в бутилката, отчтитано на бензиномера на таблото и то без галванична връзка. Добрата новина е, че системата работи перфектно, като фабрична (бипауър), както с пропан-бутан, така и с метан. Лошата е, че няма да кажа как става!
Коментар
-
благодарности на Николай нники...за гостоприемството ... за мухаббета ... колегиалността и приятелството нямат цена...petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
Благодаря на всички колеги, които бяха съпричасти към проблема ми с колата. Благодаря ви и дано и аз мога да ви бъда полезен в нужда!!!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар