Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямо "Благодаря" на:...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хиляди благодарности на колегата Боби ( BO ) за оказаното съдействие при диагностицирането и откриването на проблема в Бравото на сестра ми, както и за безплатната диагностика на моята машина
    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Отново благодарности на Емзо,че цял ден го занимавам с простотии ...
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Големи благодарности на Заралии за страхотните емоции, които ми доставиха на морето. Огромно БЛАГОДАРЯ на emzo за физическия и душевен комфорт, който ми осигури и подаръка, който така и не разбрах с какво заслужих! И отново на emzo и zigi, че не взеха да ме минат, а минаха да ме вземат и закарат на Милеви! Зара тийм, супер сте!
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

За минаването и аз имах готовност, ама ти не рачи (@Ирка)

Коментар

То се оказа,че още един имал готовност, но все пак имам предпочитания. Нищо лично. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Ще си запазя правото да се възползвам от минаването друг път. Да благодаря и на всички, които допринесоха за доброто настроение на Милеви скали.
            Ванга

Коментар

Голямо благодарско на Emzo са софтуера, който ми препоръча. Вече Живка е с индикация за нивото на газта в бутилката, отчтитано на бензиномера на таблото и то без галванична връзка. Добрата новина е, че системата работи перфектно, като фабрична (бипауър), както с пропан-бутан, така и с метан. Лошата е, че няма да кажа как става!

Коментар

благодарности на Николай нники...за гостоприемството ... за мухаббета ... колегиалността и приятелството нямат цена...
                petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

bahricin написа:
                  благодарности на Николай нники...за гостоприемството ... за мухаббета ... колегиалността и приятелството нямат цена...
                  Присъединявам се към благодарностите на Бахри - Благодаря на Ники за отделеното време и за почерпката в Кърджали вчера!

Коментар

Голямо благодаря на Енчев за оказаната помощ.
                    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

sharpradi написа:
                      Голямо благодаря на Енчев за оказаната помощ.
                      Приятелю трябва да знаеш че винаги когато мога ще съм насреща!
                      ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                      ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Хвалба!!! Отново сьм на морето )) През септември е много хубаво....
                        BMW E90 320D
                        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Благодаря на всички колеги, които бяха съпричасти към проблема ми с колата. Благодаря ви и дано и аз мога да ви бъда полезен в нужда!!!
                          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                          http://www.keepfighting.ms

Коментар

blagun написа:
                            Хвалба!!! Отново сьм на морето )) През септември е много хубаво....
                            Емо, да не обърка темите, бе?
                            Ванга

Коментар

Голямо благодаря на Боби(coolboby) за оказаната помощ.Няма по хубаво чувство от това да знаеш,че има на кого да разчиташ при нужда от помощ.Бирата на Италфеста е от мен.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Благодаря на zigi и popara 801 за оказаната помощ.Те знаят.
                                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Working...
                                X