Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямо "Благодаря" на:...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Огромно "Благодаря" на Ichkin !Ако не знаете какво значи ,, човек с главна буква ’’ , то синонимът му е Ichkin ...Дойде от Симеоново до Горни Богров с Вальо . Тегли ме от Горни Богров до ,,Модерно предградие’’. След това ме закара оттам до ,, Евлоги Георгиев ’’ в най-големият трафик . Жертва си денят заради мен ....За 45 години живот такъв човек не съм виждал ...Среща ме за втори път в живота си и ми помогна безрезервно...Огромно благодаря и на Дидо Иммортала , че ми съдейства с обажданията си до колегите в София ...Обществото ни не е болно щом има такива хора ....Хвала и слава на тези момчета...!!!!!!!!!!!
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

A за диспечера една добра дума? Радвам се, че с общи усилия успяхме да ти помогнем! А Ичкин наистина е голям пич! Който го познава, знае,че е така!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
        A за диспечера една добра дума? Радвам се, че с общи усилия успяхме да ти помогнем! А Ичкин наистина е голям пич! Който го познава, знае,че е така!
        Инче , благодаря ти , миличка !!! Да си жива и здрава !!! НЕВЕРОЯТЕН ЧОВЕК , НЕВЕРОЯТНИ ХОРА !!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Re: Голямо "Благодаря" на:...

Румен_Хинчев написа:
          Огромно "Благодаря" на Ichkin !Ако не знаете какво значи ,, човек с главна буква ’’ , то синонимът му е Ichkin ...Дойде от Симеоново до Горни Богров с Вальо . Тегли ме от Горни Богров до ,,Модерно предградие’’. След това ме закара оттам до ,, Евлоги Георгиев ’’ в най-големият трафик . Жертва си денят заради мен ....За 45 години живот такъв човек не съм виждал ...Среща ме за втори път в живота си и ми помогна безрезервно...Огромно благодаря и на Дидо Иммортала , че ми съдейства с обажданията си до колегите в София ...Обществото ни не е болно щом има такива хора ....Хвала и слава на тези момчета...!!!!!!!!!!!
          Колегите, които си изредил - грешка нямат. Познавам ги и не се учудвам де.Аз искам да благодаря на другата половина форум. Значи, заради покупка на най-обикновен фотоапарат звъннах за мнение на Дидо-имотала, Митко-добруджаеца, Радо-шарпради, Вълко-копринко, Явор-Явор Митев. Все съм се чудил, ако не беше тоя форум, накъде ли щяха да се обърат нещата. Явката не само, че дойде с мен да получим апарата, не само, че го пробва, ами ими подари карта-памет 1 мегабайт. Евалата пичове - грешка нямате. Допълнително, блгодря и на колегата VAGABOND_123 - обещавм да пазя апарта и да снимм с него форумскте купони.

Коментар

///// написа:
            .......
            Моля, моля....за тебе винаги А тема на друг разговор е какви чудеса можеш да правиш с този фотоапарат. Машината е чудесна. Ето тази снимка например съм я правил със същия фотоапарат:

Коментар

И за да продължа темата, че тук има невероятно красиви по душа и сърце колеги, и приятели искам да БЛАГОДАРЯ на kuku и fihi !!!БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ БЕЗ ВАС НЯМАШЕ ДА СЕ СПРАВЯ ДНЕС!!! ОБЕЩАВАМ на всеослушание, че само малко да си стъпя на краката, такова черпене ви чака, че ще ви умалеят ръцете да вдигате чашите и пържолите!!!
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Той колегата Румен не знае, че Ирка съдейства мноооого за решаване на проблема му. Представяте ли си какъв щеше да ни е живота, без мобилни телефони и интернет?!?

Коментар

Immortal написа:
                  Представяте ли си какъв щеше да ни е живота, без мобилни телефони и интернет?!?
                  Съвсем нормален. Със сигурност след 10 г. ще има неща, за които сега дори не подозираме. И все пак си живеем и без тях .
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

И Аз искам да благодаря на всички поздравили ме за вчерашното ми остаряване.Благодаря!И Дидо кво се чудиш само преди 10-15 години беше така.Без телефони и интернет трябваше да ходи колегата по адреси да търси някой да му помогне.Да благодаря и на Фихи,че ми изпрати списък разпечатан с форумски номера за помощ във всеки град преди 6-7 месеца.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Mи аз за тва си изпросих благодарност! Румен не знае още, че и други колеги бяха готови да откликнат - fihi и curko, но трябваше да изчака малко. За следващия път да знае - разпечатан списъка на телефоните за взаимопомощ и в сенника! Аз да благодаря на другаря Томов за помощта при преместването ни. Малко със закъснение, но в суматохата...Мерсаж, бате Коста, ще се черпим взаимно! Да благодаря и на emzo, че пак ми бърника в компютъра! От днес го назначавам за личен оператор на PC. Заплащането - по договаряне. Торти, сладкиши, сладоледи...
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Явор Митев написа:
                        ....
                        Първата ми снимка - това е правено от шофьорското място, в дясното огледало, при пълен оптичен зуум.
                        Прикачени файлове

Коментар

Браво Живак, продължавай в същия дух.И повече форумски купони да снимаш с него.
                          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Mи аз за тва си изпросих благодарност! Румен не знае още, че и други колеги бяха готови да откликнат - fihi и curko, но трябваше да изчака малко. За следващия път да знае - разпечатан списъка на телефоните за взаимопомощ и в сенника! Аз да благодаря на другаря Томов за помощта при преместването ни. Малко със закъснение, но в суматохата...Мерсаж, бате Коста, ще се черпим взаимно! Да благодаря и на emzo, че пак ми бърника в компютъра! От днес го назначавам за личен оператор на PC. Заплащането - по договаряне. Торти, сладкиши, сладоледи...
                            :D Отново благодарности на всички !!!!!!!!!

Коментар

Благодаря на emzo за това че ми оправи прозорците да се движат
                              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Благодаря на Princo, че ме уреди с безплатен преглед на ходова част и тест на аморт.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X