Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямо "Благодаря" на:...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Искам да благодаря на приятелите, които ми подариха невероятен уйкенд на Ичера.

Коментар

emzo написа:
      Благодаря и на Ирина за мокрия гръб, дано да ти удължат бана с още 3 месеца
      Ирка от своя страна също ти благодари и каза да ти предам дано разхода градско да ти се вдигне 20/100 !
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Благодарности на emzo,че маса време обикаля с мен за гуми и за помощта при избора пък и за много други работи ...
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Благодаря на liverpool235 за оказаното съдействие днес
          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Специални благодарности на колегата - dannybo.

Искренно благодаря на колегата Данаил (dannybo) който в петък вечерта ми отдели 2 часа от времето си, въпреки че на другия ден пътуваше извън страната! Успях да си сваля куп неща от типото му без да ми иска нито лев въпреки че му ги бутах в ръцете! Някой от частите вече са си по местата а другите ще са ми много полезни за 2рото типо. Дани имаш ми телефона ако закъсаш някъде не се колебай да звъннеш независимо от часа!!!
            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Много Благодаря на Зет ми mimo MS

Искрено Благодаря на Зет ми и ваш форумски колега за помощта при смяната на жилото на съединителя на мойто Браво на полеви условия.Както винаги белята ще стане точно когато и където не трябва.Миналата седмица отивам на работа в София и точно да паркирам пред работното място и се къса жилото на съединителя(без никакви признаци за това) След кратък разговор по тел. Зет ми се надигна от Перник,донесе ми жило и го смени.БЛАГОДАРЯ !!!!
              FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
              Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

Благодаря за хубавите думи. А в раздел Туризъм съм драснал малко инфо за пътуването до Метеора.
                преди - TIPO
                сега - VOLVO XC60

Коментар

Колеги - get a room! :D
                  Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

ееееехххххх... такъв зет да имаш, не като моя да ме гледа все накриво....

Коментар

явно дъщеря ти/ сестра ти добре ги подбира! :D
                      Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

той всъшност ми е Баджанак, ама същата работа

Коментар

Благодаря на strajaro
                          "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                          не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Голямо благодаря на колегите popara801 и sharpradi за страхотните почивни дни, които си изкарахме заедно.Както и за физически труд на popara801 които положи

Коментар

Огромно благодаря на Зиги и Попаров, че ми помогнаха в тъмната и неясна за мен материя - Газови Уредби Данке момчета п.с. Принкоооо, то тва твойто живот ли е ? Докато спиш 2 коли оправихме ....
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Огромно "Благодаря" на Дянко(reter) и Наско(la squadra azzurra). На първият за оказаната помощ за смяната на радиатор на парното,а на Наско за добрата цена за радиатора.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X