Искам да благодаря на приятелите, които ми подариха невероятен уйкенд на Ичера.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голямо "Благодаря" на:...
Collapse
X
-
emzo написа:Благодаря и на Ирина за мокрия гръб, дано да ти удължат бана с още 3 месецаManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Благодарности на emzo,че маса време обикаля с мен за гуми и за помощта при избора пък и за много други работи ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Специални благодарности на колегата - dannybo.
Искренно благодаря на колегата Данаил (dannybo) който в петък вечерта ми отдели 2 часа от времето си, въпреки че на другия ден пътуваше извън страната! Успях да си сваля куп неща от типото му без да ми иска нито лев въпреки че му ги бутах в ръцете! Някой от частите вече са си по местата а другите ще са ми много полезни за 2рото типо. Дани имаш ми телефона ако закъсаш някъде не се колебай да звъннеш независимо от часа!!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Много Благодаря на Зет ми mimo MS
Искрено Благодаря на Зет ми и ваш форумски колега за помощта при смяната на жилото на съединителя на мойто Браво на полеви условия.Както винаги белята ще стане точно когато и където не трябва.Миналата седмица отивам на работа в София и точно да паркирам пред работното място и се къса жилото на съединителя(без никакви признаци за това) След кратък разговор по тел. Зет ми се надигна от Перник,донесе ми жило и го смени.БЛАГОДАРЯ !!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар