Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямо "Благодаря" на:...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Голямо благодарско на PREDATORst за това, че телефонът ми вече работи!
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Голямо БЛАГОДАРЯ на kluchar !!!
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

благодаря на хората които ме уважават

Коментар

Голямо БЛАГОДАРЯ на колегата @ReteR-a/Дянко за Неделната разходка до Русе и последвалите събития.Подробности дай боже в Неделя .
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Благодарности на Дянко(ReteR) и Наско (la squadra azzurra).За пореден път ми помогнаха в нужда.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ichkina и Geraka - да сте ми живи и здрави.Ако някога имате нужда от нещо, няма как да ви откажа, да знаете ей

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

PREDATORst БЛАГОДАРЯ ти за голямата помощ, която ми оказваш

Коментар

Голямо благодаря на Skip_01

Коментар

Благодарности на Карнобатман аааа Ичкин за кас’фончето.Благодаря и на Ирина за мокрия гръб, дано да ти удължат бана с още 3 месеца
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Благодаря на всички приятели и колеги с които бяхме заедно на Ичера и с които изкарах един изключително приятен уикенд. Благодаря на kosta за ангажиментите които пое и за организацията на мероприятието което стана реалност. Благодаря на fihi и на emzo за услугите от тяхна страна.
                      Уважавам тези,които ме уважават!
                      Clube do Marea!

Коментар

emzo написа:
                        Благодаря и на Ирина за мокрия гръб, дано да ти удължат бана с още 3 месеца
                        Ще имам грижата лично Благодаря на всички, които присъстваха на Ичера. Беше ми супер-супер хубаво с вас.Благодаря на kroko61 за чудесното червено домашно! Благодаря на krasimir_79bs за 0:0

Коментар

Голямо благодаря на всички които бяха на Ичера, изкарах си страхотно, няма такива невероятни хора като Вас, голямо Благодаря на шефа на фирма Фиат с Пежото за организацията и всичките негативи, които пое. и не на последно място голяма благодаря на popara801 той си знае за какво

Коментар

Благодаря на krasimir_79bs за 0:0
                            Да благодаря и аз на всички вас за приятния уикенд и на жената до мене,че я има.Абе Дидо,що не открихте резултата?Много скучен мач е било.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

На всички присъстващи благодарих лично и на място! Тук искам да благодаря на всички завистници и интриганти в този форум! Благодаря, вие много допринасяте за доброто настроение!
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Благодарско на fihi!
                                Stop giving directions, just say "Follow me."
                                Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                                Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Working...
                                X