Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямо "Благодаря" на:...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Благодаря на Емо за предоставения ми от него диск!!!
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Благодаря на всички, които бяха на Нова година в село Буката. Приятели- страхотни сте

Коментар

Sandra написа:
        Благодаря на всички, които бяха на Нова година в село Буката. Приятели- страхотни сте
        И аз да благодаря на всички за оказаната ми чест от тяхна страна да празнуват настъпването на новата година с мен!!!Огромни благодарности и на тебе мило и всички останали зад бара,които се погрижиха за страхотната вечеря и приготвянето на празничната маса!Другия път обещавам да съм по-забавен и от този път.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

И аз на свой ред искам да благодаря на хората, които предпочетоха моята компания, за да посрещнат Нова година и си вдигнаха задниците от различни градове на страната, за да отидат на мизерни условия, които аз им натресох! Надявам се да ми простят! Специални благодарности на kosta!!!
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Благодаря и аз на Митко, Алекс, Венци, Владо, Емо, Живко, Иван, Мая, Кристиян, Иван-джуниър, Калина, Марияна, Снежа и Ирка за уникалните дни прекарани заедно, въпреки някой обстоятелства предоставени ни от последната! Благодаря ви приятели!!!
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Благодаря на колегата "коцев" за оказаното съдействие за да успея да си прибера колата, която я бях зарязал в нищото .
              Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Голямо "Благодаря" на:...

Благодаря на колегата dicanio за невероятните вицове , които помества и ме развеселява !!!
                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Голямо БЛАГОДАРЯ на колегата Емо за това че ми поправи лап топ-а. Емо ще почерпя обещавам.

Коментар

Благодаря на колегата kluchar за оказаното съдействие и изчерпателната информация ще черпя като се видим още веднъж Благодаря също така искам да благодаря и на strajaro както винаги точен и на място ще ти се отплатя с агнешка плешка
                    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Благодаря на всички ви,с които бях заедно и посрещнахме новата година! Благодаря и на тези ,които се сетиха за мен и ми честитиха Рожденният Ден със страхотни пожелания!
                      Уважавам тези,които ме уважават!
                      Clube do Marea!

Коментар

На Ключаря, вчера по най-тъпия начин си заключих колата с ключа на таблото и работещ двигател, за 20 минути дойде и я отвори.

Коментар

tomny написа:
                          На Ключаря, вчера по най-тъпия начин си заключих колата с ключа на таблото и работещ двигател, за 20 минути дойде и я отвори.
                          Ще трябва да го черпим Ключаря
                          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ !!!

Здравейте,днес BO ми прави диагностика на фиата(brava 1.9 TD). ХИЛЯДИ благодарности на колегата. МНОГО компетентен и точен. Препоръчвам го на всеки, който има проблем по електрониката на автомобила.
                            Фиат Брава 1.9 TD

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                              Ще трябва да го черпим Ключаря
                              Аз го черпих вече

Коментар

Ми...редно е така, някак си, да благодаря на колегата emzo за помощта! С други думи - за подранилото пролетно почистване, което направи! П.С. Аз като ви разправям да му пуснем отделна тема...
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X