искам да благодаря на приятелката ми (сегашна годеница) Петя , че ми препоръча марката фиат и модел пунто за да разбера , че фиат е номер 1 , не мога да се нарадвам че съм част от прекрасния колектив на фиат форум.
много благодаря на ирка за стикера,този вече се откроява.миналия не си личеше много много.добре че беше големия да ме отличава,че съм от форума сега е екстра и големия и малкия , още веднъж много мерси.
Трябва да му направите отделна тема! И аз благодаря на emzo, ама той още не знае за какво...
К’ва съм кротка душа, пък само ме наказват.....Благодаря на Ирка, за каквото и да е там
Чакай ся, Емо, дай да се разберем...благодариш ми,че ти благодаря или ми благодариш така, по принцип? Чатите си. Използвайте темата по предназначение, моля!Модераторски екип на fiat-bg.org
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Аз пък от своя страна искам да благодаря на Емо за оказванта ми помощ при всичките трудности с които съм се срещал до сега, относно поддръжката на Стилото, тъй че подаръците са съвсем заслужени :D. Също искам да поднеса огромни благодарности на всички съфорумци с който се видях вчера в Казанлък, както и за топлото посрещане от тяхна страна към мен, като новобранец .
Използвам темата по предназначение - Искам да БЛАГОДАРЯ на emzo за emzo!!! Страхотен е!!!Чак сега го оценявам!...и на Заралии, за веселия купон в събота! :D
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар