Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямо "Благодаря" на:...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Искрени благодарности на Илко (ilkor), че вчера дойде рано сутринта, да ми даде ток на бравока, че акумулатора е здал багажа!
    ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

благодаря на Emzo за оказаната помощ днес
      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
        Трябва да му направите отделна тема! И аз благодаря на emzo, ама той още не знае за какво...
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

искам да благодаря на приятелката ми (сегашна годеница) Петя , че ми препоръча марката фиат и модел пунто за да разбера , че фиат е номер 1 , не мога да се нарадвам че съм част от прекрасния колектив на фиат форум.
          Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Irka_fihi написа:
            vaskoni_1980 написа:
            Трябва да му направите отделна тема! И аз благодаря на emzo, ама той още не знае за какво...
            К’ва съм кротка душа, пък само ме наказват.....Благодаря на Ирка, за каквото и да е там
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

много благодаря на ирка за стикера,този вече се откроява.миналия не си личеше много много.добре че беше големия да ме отличава,че съм от форума сега е екстра и големия и малкия , още веднъж много мерси.

Коментар

За нищо. Пак заповядай, винаги насреща! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                Ванга

Коментар

Коментар

emzo написа:
                    Irka_fihi написа:
                    vaskoni_1980 написа:
                    К’ва съм кротка душа, пък само ме наказват.....Благодаря на Ирка, за каквото и да е там
                    Чакай ся, Емо, дай да се разберем...благодариш ми,че ти благодаря или ми благодариш така, по принцип? Чатите си. Използвайте темата по предназначение, моля!Модераторски екип на fiat-bg.org
                    Ванга

Коментар

Благодаря на tomsan за подаръците.Благодаря на Ирка за невероятния лимонов сладкиш, който ми направи.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз пък от своя страна искам да благодаря на Емо за оказванта ми помощ при всичките трудности с които съм се срещал до сега, относно поддръжката на Стилото, тъй че подаръците са съвсем заслужени :D. Също искам да поднеса огромни благодарности на всички съфорумци с който се видях вчера в Казанлък, както и за топлото посрещане от тяхна страна към мен, като новобранец .
                        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Използвам темата по предназначение - Искам да БЛАГОДАРЯ на emzo за emzo!!! Страхотен е!!!Чак сега го оценявам!...и на Заралии, за веселия купон в събота! :D
                          Ванга

Коментар

-----Благодаря на Airfan за ..... ако тръгна да изброявам ще ми отнеме много време.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И аз да благодаря на всички за случилото се в събота!Който беше там знае за какво иде реч!
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Благодаря на колегата PREDATORst за помощта при разкодирането на мобилния ми телефон :winkБирите от мен
                                BMW E90 320D
                                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Working...
                                X