Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямо "Благодаря" на:...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kosta написа:
    Огромно благодаря на сем. fihi
    Пак заповядайте, колега! Ще чакаме да ни се отблагодарите подобаващо!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
      kosta написа:
      Огромно благодаря на сем. fihi
      Пак заповядайте, колега! Ще чакаме да ни се отблагодарите подобаващо!
      с удоволствие !
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Специални благодарности на Irka_fihi за стикерите които ни преддостави.Благодаря

Коментар

Искам да благодаря на всички които ме подкрепят в този труден за мен момент и най-вече на човека до мен. Голямо Благодаря !!!

Коментар

мерсаж на за стикерите които получих от irka_fihi.
            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Голямо БЛАГОДАРЯ на strajaro и на velizar_dimovза това,което направиха за бравото ми в неделя след форумната среща, без тяхна помощ дни наред нямаше да мога да го карам,БЛАГОДАРЯ още веднъж на двамата колеги, особено на този, който си рискува зрението, радвам се ,че вече е по-добре.

Коментар

blondi_74 написа:
                Голямо БЛАГОДАРЯ на strajaro и на velizar_dimovза това,което направиха за бравото ми в неделя след форумната среща, без тяхна помощ дни наред нямаше да мога да го карам,БЛАГОДАРЯ още веднъж на двамата колеги, особено на този, който си рискува зрението, радвам се ,че вече е по-добре.
                за колега винаги съм насреща да помогна(стига да си заслужава)

Коментар

хиляди благодарности на колегата от Сливен Italian, че ме спасява за пореден път
                  '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                  '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Огромно благодаря на didobeast от Бургас за хубавата компания на Италфест и жеста, който ни направи!
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

и аз да благодаря на blondi_74 и на strajaro за оказаното съдействие и помощ за прибиране на мойта бегачка БЛАГОДАРЯ ВИ
                      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                        и аз да благодаря на blondi_74 и на strajaro за оказаното съдействие и помощ за прибиране на мойта бегачка БЛАГОДАРЯ ВИ
                        няма за какво, ти също си ми помагал много пъти, а страж каза цитирам:[23:04:35] zombaio: винаги ще съм на линия за негои аз благодаря на страж за това, че ми смени спуканата гума, че без нея нямаше да мога да тръгна за Гурково

Коментар

Eeeee голямо благодаря на Стражаро за ключа с дълго рамо, който ще ми даде едит:Пеца, агне и аз искам ама немааааааааа.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Благодарности на emzo.Сега вече работи.
                            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Благодаря на Емо за помощта която ми оказа. Компа вече работи без грешка. дано и скайпа тръгне, че без него не мога да работя както трябва.

Коментар

Благодаря на eh4ev07 за старанието което беше положил за организацията и домакинството при престоят ни на Карандила.
                                Уважавам тези,които ме уважават!
                                Clube do Marea!

Коментар

Working...
                                X