Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямо "Благодаря" на:...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гооолямо благодаря на колегата la squadra azzurra той си знае защо.

Коментар

Отново голямо благодаря на колегата stormi за разясненията, относно поставянето на ел. инсталацията за регулирането на фаровете.
      Браво 1.6 16v 1996
      Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

благодаря на колегата hades82 получих си фарчето здравичко браво на такива хора :D
        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Благодаря на колегата mitaka_71 - много коректно отношение за намиране на рядката част, която ми трябваше, включително и за цената.
          Fiat Punto HGT '01

Коментар

Голямо благодаря на стражаря и попарата ..единият ми показа най-добрата автомивка..а другият ми помогна да си измия колата дължа им палачинки с шоколад и ванилов крем

Коментар

blondi_74 написа:
              Голямо благодаря на стражаря и попарата ..единият ми показа най-добрата автомивка..а другият ми помогна да си измия колата дължа им палачинки с шоколад и ванилов крем
              това е мига за който живея

Коментар

strajaro написа:
                blondi_74 написа:
                това е мига за който живея
                надявам се да го доживееш колегата , само да се върне Митака и ще го организираме

Коментар

хмм искам и аз
                  Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                    хмм искам и аз
                    на тебе има кой да ти прави

Коментар

Оги !
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Голямо и истинско благодаря на колегата /////, винаги когато може ми е помагал, но последното би всички нещаС частите от него последния месец Чибурашка се поднови с доста годинки, а от днес офицално вече карам и на бензин - една моя болка от 3 години без малко, ама пусто все няма пари за нова помпа и това си е. Е, с негова помощ вече всичко е наред

Коментар

Огромно благодаря на Живко ( /////) за армаганите, които ми донесе на Националната среща в Долна Баня (скоросна кутия, радиатор, хидравлика, колектори и т.н.)!!! Сега мисля красавицата ми да я постегна малко! Имам още да благодаря на Дидо (Immortal) за отделенето време, търпение и усилия, които хвърли за да ми качи навигацията въпреки, че картата ми му скъса нервите ! Благодаря колеги, вие сте уникални и съм щаслив, че сме приятели !!!
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Аз пък благодаря на всички, които взеха отношение в моята тема за избор на автомобил.И на моредаторите и администраторите, че си вършат работата макар и от време на време някой да им похожда по нервите.
                            Измекяра кара Сузики Балено 1.3и

Коментар

Айде още едно голямо Благодаря на Живко ( ///// ) за печата ударен върху гаранцииката ми на амортисьорите!!
                              Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Голямо БЛАГОДАРЯ за топлия прием на всички колеги от срещата в Долна Баня.
                                Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Working...
                                X