Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямо "Благодаря" на:...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Брех, тоз моя мъж бе! Трябва да направим отделна тема "Да благодарим на Фихи"!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
      Брех, тоз моя мъж бе! Трябва да направим отделна тема "Да благодарим на Фихи"!
      Tи поне можеш да му благодариш постоянно Голямо БЛАГОДАРЯ на RED STORM
      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Аз пък благодаря на Краси от Бургас, че ми "обзавежда" фермата ))

Коментар

coolboby написа:
          Аз пък благодаря на Краси от Бургас, че ми "обзавежда" фермата ))
          И аз имам да изказвам благодарности;На "Pecho" за помоща за "ония файл" дето ми го конвертна и благодарение на него ще мога да си поръчам блуза с логото форума.На "immortal"за стикерите и за другите съвети които ми е давал.И на всички останали които са ми помагали или давали съвети във форума.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

ОФФ!Краси, кажи от какво имаш нужда във фермата да ти пращам спрямо левела ми

Коментар

Страхотен уйкенд - невероятен! Благодаря ви, колеги, че ви има! Благодаря ви за посрещането и изпращането! Благодаря ви, че ми се вързахте на акъла за да ходим на рилски манастир. Да изброявам ли компанията? Ирка, Ваньо, Коста и Жоро (с добавките). Отделно благодарско и на Ваньо (iee) за винетката. Благодарско и на Живето (тя си знае)

Коментар

И ние ти благодарим,и ние! Че ни "уйдиса" на акъла да се дръпнеш от Варна, да минеш сичкия тоя път, само за да пием по едно пиини заедно! И с кеф да си пиеш ракийката! :D
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Голямо БЛАГОДАРЯ на Христо/Hit-ko и механиците Му, за перфектната работа и доброто отношение, както винаги досега де .
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Огромно благодарско на колегата dilyanski1977. Нямам представа как е видял катастрофата и че и моята кола мига там на аварийки и дофтаса на минутата. Благодарско, Брато!

Коментар

Голямо благодаря на всички, които се включиха в дарителската акция. Голямо благодаря и на всички, които се включиха в организацията и отделиха от времето си, нещо което аз не успях да направя...

Коментар

Благодаря на Дидо(Immortal) и на колегата,чието име незнам, за оказаната помощ по телефона

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Благодаря на emzo за монтажа на ксеноните ми
                          Уважавам тези,които ме уважават!
                          Clube do Marea!

Коментар

Сърдечно благодаря на колегата с бравото PP 6134 , че днеска ме дръпна в една кофти ситуация Обещавам да почерпя като се видим на някоя среща

Коментар

Благодарности на Snake, задължен съм. Бърз. Много бърз. От днес и аз съм с карта на "Еко".
                              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                              www.cyxap.com

Коментар

Големи благодарности на колегите присъствали на срещата в Ичера.И най-вече на Краси 79 от Бс и на immortal за мястото и организацията. :D
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X