Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямо "Благодаря" на:...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Голямо благодаря на ReteR-а че ми върза на акъла снощи в 22 ч. да поставяме новата Ми музичка
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Ние благодарим на Бавареца,че ни купи от Айтос, донесе на крака и монтира моторчето на чистачките, докато бяхме в Несебър. Положението беше напечено,щот на другия ден се прибирахме, а бяха започнали дъждовете.
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Голямо благодаря на Христо/Hit-ko и механиците от сервиза му за бързата и качествено свършена работа.
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

И от мене големи благодарности на колегите от Стара Загора те си знаят които извършихме трансплантацията на новият ми мотор(двигател).
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Eдно голямо БЛАГОДАРЯ от мен на qnisZ за помоща! няма да конкретизирам за каква точно помощ защото беше комплексна. Това включва и търпението ogi28b също, u_bo, slavi_lancha, emzo, klichar, pakumba, tornado, phoenix ... и всички останали които са ми помагали, не искам да конкретизирам повече за да не изпусна някой а и да няма сърдити А също трябва и да се извиня, че не ви познавам лично и по имена.Мерси на всички и УСПЕХИ
            Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
            182A4.000 IAW49F
            LPG - Lovato EasyFast
            ----------------------------
            "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Големи благодарности на Immortal, че направи ходенето ми на Италфест възможно
              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Голямо благодаря на ReteR-а за малкия стикер .

Коментар

Голямо благодаря на poparo801 и T_SHOW

Коментар

Голямо благодаря на автосервиз "Омега", че ми оправиха колата :D
                    Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Благодаря на Христо (Hit-ko) за всички трудни случаи, решени благодарение на компетентността му, търпението и чистия професионализъм.
                      Fiat Marea 1.8i 16V
                      Fiat Tipo 1.4i 8V
                      Fiat Punto 1.6i 8V
                      www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Благодаря на колегата Иван (fihi), че лично се ангажира със това колата ми от днес да бъде със стикер
                        SKODA 105L '78
                        PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                        FIAT 126p '89
                        TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                        GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

благодаря на колегата Joro с темпрата, че ме светна от къде може да съм се усрал със суапа
                          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Голямо благодарско на Емо и Мимето (phoenix) и на Петьо (bubachko) за бързата реакция по изработването на най-големия стикер на форума. Че ми го донесоха и на крака (така де - на колела)

Коментар

Благодарско на ele за подранилия коледен подарък,който ни направи. :D
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Голямо благодаря на колегата fihi, който ми изпрати стикер на форума, понеже нямаше къде да си го отпечатя.Мерси бате, златен си

Коментар

Working...
                                X