Голямо благодаря на ReteR-а че ми върза на акъла снощи в 22 ч. да поставяме новата Ми музичка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голямо "Благодаря" на:...
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Голямо благодаря на Христо/Hit-ko и механиците от сервиза му за бързата и качествено свършена работа.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Eдно голямо БЛАГОДАРЯ от мен на qnisZ за помоща! няма да конкретизирам за каква точно помощ защото беше комплексна. Това включва и търпението ogi28b също, u_bo, slavi_lancha, emzo, klichar, pakumba, tornado, phoenix ... и всички останали които са ми помагали, не искам да конкретизирам повече за да не изпусна някой а и да няма сърдити А също трябва и да се извиня, че не ви познавам лично и по имена.Мерси на всички и УСПЕХИФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Голямо благодаря на ReteR-а за малкия стикер .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар