Благодарско на ilian4o88, чевчера удари едно рамо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голямо "Благодаря" на:...
Collapse
X
-
Почвам да благодаря и дано не забравя някой. :D Благодаря на колегата pr_00f -Стефан за оказаната помощ с транспортирането на частите.Да хубаво е да имаш голям багажни,за да събереш преден капак на ПунтоНа todorshalev за радиатора :D На M5kov за съветите и на FIRE 8V за инфото. Благодаря на колегата Patlaka-Емил за коректността и бързата комуникация при продажбата на частите.Благодаря на ioncannon за много съпорт и обещавам да затварям вратата на Хондата леко И стига толкоз. :D lhristov за транспорта до и от срещата в неделя :DЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
didich написа:След многото отрицателни неща, които ми се случват вече втора година и продължава да ме гони каръка, днес със Слави и Сашо успяхме да свършим една много хубава работа, благодаря момчета, деня за мен приключи положително, макар сутринта да беше доста отрицателен.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
didich написа:Мдам, пропуска е мой, той уж отиде за котешка храна, пък беше главно действащо лицеEX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
Голямо благодаря на Драго (pplk) за жеста, с който ме подкрепи и мотивира допълнително в желанието ми за повече полезна физическа активност! Като човек, който се занимава със здравословно хранене и активен начин на живот, оценявам високо ценния подарък - идва навреме и при правилния човек. :P Благодаря, Драго!ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар