Не искам темата да прилича на реклама. Искам да изкажа благодарности на колегата emzo за добре изпипания ремап на стилака ми. Не вярвах ще софтуерно вървежът и пъргавината на иначе пъргавото стило ще се промени така. Няма пушаци няма висок разход. Има само вървеж. Благодарско. Препоръчвам.
Голямо благодаря на Веско10, че сподели малко мозък днес Стана работата, като вмъкнах стария мак. Разпозна новат мрежата. Явно м-телския рутер е настроен по мак да разпознава.СпИциално поздрав https://www.youtube.com/watch?v=Pn2-b_opVTo
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Благодаря на Humppa и съпругата му, за страхотната вечер.Наздраве!
Огромна благодарност на Дидко, че ме запозна и ми докара на гости двама прекрасни френски вело-туристи, които щъкат от Камбоджа насам!!! Когато 1/5 от населението на БГ започне да мисли като тях, тогава ще се "оправим"...Прекрасни хора! А ние, ментално, сме много далеч от белия свят....
Чест и почитания на S_BANKOV и cs_aleksandar . След вашата намеса оборотите спряха да се вдигат без причина. За другото ще се съветвам със Стефан, ама след този по-дълъг уикенд. Благодарско!
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Пък кибиците...кучета ги яли хахахИначе евала им правя на S_BANKOV и cs_aleksandar. Разбират какво пипат.
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар