Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямо "Благодаря" на:...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Голямо благодаря на компания за посрещането на новата 2014 г.Всичко най-хубаво и през тази година.
    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Благодаря на cs_aleksandar за помоща.Каквото и да напиша е малко но винаги може да разчиташ на мен.

Коментар

Едно голямо, благодаря на ilian4o88, за съдействието!

Коментар

Много благодаря на Весо10. За клавиатурата. Едва снощи я извадих от багажника и в момента пиша от нея. Екстра е. Всичко 6.Благодаря!
          Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
          Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
          Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Много благодаря на Явор от Хасково!!! Отново перфектно свършена работа при оглед на една кола! Трябваше да благодаря преди седмица, ама нещо не намерих темата
            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Горещи благодарности на Оги и Тодор Шалев, че останаха след днешната сбирка, въпреки студа, и помогнаха да преборя едно гадно О-пръстенче, което се опита да ме остави без съединител! Благодаря, имам да черпя!
              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
                Горещи благодарности на Оги и Тодор Шалев, че останаха след днешната сбирка, въпреки студа, и помогнаха да преборя едно гадно О-пръстенче, което се опита да ме остави без съединител! Благодаря, имам да черпя!
                ти кажи лесно ли се прибра нас ни остави нали за това сме другарите
                Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Да, да - ама добре, че съм карал и коли с не много синхронизирани скорости! :D Припомпване, междинна газ и така до дома.
                  ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Благодаря на дизелджиите в този форум и най-вече на Пловдив Нафта Тийм.
                    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

На Банков да взема аз да благодаря !Една бутилка уиски ( квалитетно) съм сложил на скришно място .
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                        На Банков да взема аз да благодаря !Една бутилка уиски ( квалитетно) съм сложил на скришно място .
                        На мен ми каза, че пие бира
                        punto HGT

Коментар

Esper , S_BANKOV и Immortal , приемете моите благодарности !!!

Коментар

Благодарско на slonikon (дано не съм сбъркал ник-а) за масления филтър...шъ почерпя по едно кайфе с гарнитурка следващия път като се видим
                            ФИАТ- Пътят е само формалност
                            ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                            -----------------------------------------------------
                            FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                              Юр велкъм а ти приеми извинения, че не съм чул телефона, когато сте си тръгвали.Кафето ще го пишем за друг път
                              I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Esper написа:
                                Румен_Хинчев написа:
                                Юр велкъм а ти приеми извинения, че не съм чул телефона, когато сте си тръгвали.Кафето ще го пишем за друг път
                                Облигато ( задължително ) !

Коментар

Working...
                                X