Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямо "Благодаря" на:...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнооого голямо Благодаря на Асен(seninkn)!

Коментар

едно много голямо и огромно благодаря на Emzo за удареното рамо днес :D :D :D

Коментар

И от мен голямо БЛАГОДАРЯ на Emzo (макар и малко на патерици). Той си знае защо .
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

От мен пък БЛАГОДАРЯ на колегата Kaci - в случая конкретно за разрешаването на проблема с директно свързаното CD и съветите как "да го отвържа" правилно. Не че не ми е помагал много пъти преди, но и сега го направи

Коментар

Хиляди "БЛАГОДАРНОСТИ" на Sev!Май не трябваше аз да му благодаря, ама айде от мен да мине!
            Manowar - Татко
            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Искрени благодарности на колегата @nikolce , който отдели от времето си и ми помогна
              == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

veselin10 написа:
                Благодаря на колегата с червена Брава СА66....... който ме видя с вдигнат капак на караулката на Владая и спря да предложи помощ
                Нали сме колеги
                "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

Голямо БЛАГОДАРЯ на:NaskobgAirfanGal76ZigiPoparovМерсаж момчета, ако не бяхте Вие, щях да си вися още по пътищата.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Благодаря на Yavor ! Яворе, без теб ми пропадаше "почивката"
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

emzo написа:
                      Голямо БЛАГОДАРЯ на:NaskobgAirfanGal76ZigiPoparovМерсаж момчета, ако не бяхте Вие, щях да си вися още по пътищата.
                      Моля,моля.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

kosta написа:
                        Аааа, моля, моля, най обичам да създавам условия за работа на някой Нали така ми е и работата - да създавам работа на хората
                        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                          kosta написа:
                          Аааа, моля, моля, най обичам да създавам условия за работа на някой Нали така ми е и работата - да създавам работа на хората
                          хахахахахха ..., аз освен работа и кусури им намирам
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Огромно БЛАГОДАРЯ на Владо (Zigi) , той си знае, за какво Спаси положението ))
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ГОЛЯМО "БЛАГОДАРЯ" на MOYA и emzo!Страхотна комбина сте, момчета! Ще черпя, няма начин!
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Irka написа:
                                ГОЛЯМО "БЛАГОДАРЯ" на MOYA и emzo!Страхотна комбина сте, момчета! Ще черпя, няма начин!
                                МолиФ :D
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X