Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямо "Благодаря" на:...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Благодарности на колегата Jimy, той си знае защо .
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
      Благодарности на колегата Jimy, той си знае защо .
      Жив и здрав да си ... и с пълен резевоар!!!
      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
      http://www.keepfighting.ms

Коментар

Искам да благодаря на колегата eh4ev07(Енчо)от Сливен,че на едната дума ми прие каляската за гадния ремонт,който е със добър край.Отказа ми да го почерпя из Сливен,но не се губи,още веднъж "Благодаря"...
        Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
        Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp

Коментар

Искам да благодаря на колегата biankov /или Добри/ от Плевен, за огледа на Пунтото и за приятната компания по време на закупуването му ПП И на Краси за ключодържателя и стикерите. Булката не ме изгони, като видя "пернишкият" на задния джам
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Огромно ,, Благодаря ’’ на Краси ( Krasio_79 ) за компанията вчера и за това , че ме запозна с Joro
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

...хората, които мисля и се възприемат като мои приятели! Благодаря ви за хубавите и топли думи, благодаря ви за куража и смелостта, които ми давате, даже без да подозирате това! Благодаря ви, че ме търсите с повод и без повод, по всякакъв начин - телефон, лични съобщения, фейсбук...Знам, че не осъзнавате колко много означавате за мен...Благодаря ви, че ме каните на срещите; понякога директно, друг път индиректно ми казвате и показвате, че ви липсвам... Чувствата са взаимни, уверявам ви, макар че понякога и аз не го показвам достатъчно ясно. Хубаво е да знаеш, че някой държи на теб, че на някого му пука за теб!Няма да цитирам конкретни ник-ове - вие сами ще се разпознаете в моите думи!ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ промени живота ми завинаги!
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Нидей ве, ши ма разплачиш! Днес много съм се разчуствал!

Коментар

Ако трябва да съм откровена - ТИ беше катализаторът, който отприщи всички тези емоции, макар че веднага след теб ми писа един търновски младеж и още един, дето ...и той не знае от къде е.
                  Ванга

Коментар

Irka написа:
                    Ако трябва да съм откровена - ТИ беше катализаторът, който отприщи всички тези емоции, макар че веднага след теб ми писа един търновски младеж и още един, дето ...и той не знае от къде е.
                    Само да ти кажа, че съм много ревнив! Ревнувам приятелите си повече от гаджетата, тъй, че...Фнимателно!Тази тема е само за благодарности, не за спам!!!Модераторски екип

Коментар

Ауууу, и аз съм така! И ко ша прайм? Нема да са пуашиш - ти си единствен! Тази тема е само за благодарности, не за спам!!!Модераторски екип
                      Ванга

Коментар

Голямо благодаря на колегата Princo че ме дръпна днеска

Коментар

Petar 2022 и Жоро са хората , на които искам да благодаря !Живи и здрави да сте момчета !!!
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

ОГРОМНО "БЛАГОДАРЯ" на MOYA !!! Голямо черепене те чака, да знаеш!
                            Ванга

Коментар

благодаря на nomber1 за снимката и на kluchar за обяснението вече съм готов с монтаж и демотажа на предната броня.
                              Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Благодаря на Zigi/Владо за превоза, който ми осигури вчера от единия край на града до другия. Ще почерпя Владо
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X