Благодарности на колегата Jimy, той си знае защо .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голямо "Благодаря" на:...
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
batproho написа:Благодарности на колегата Jimy, той си знае защо .Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Искам да благодаря на колегата eh4ev07(Енчо)от Сливен,че на едната дума ми прие каляската за гадния ремонт,който е със добър край.Отказа ми да го почерпя из Сливен,но не се губи,още веднъж "Благодаря"...Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp
Коментар
-
Искам да благодаря на колегата biankov /или Добри/ от Плевен, за огледа на Пунтото и за приятната компания по време на закупуването му ПП И на Краси за ключодържателя и стикерите. Булката не ме изгони, като видя "пернишкият" на задния джамAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
...хората, които мисля и се възприемат като мои приятели! Благодаря ви за хубавите и топли думи, благодаря ви за куража и смелостта, които ми давате, даже без да подозирате това! Благодаря ви, че ме търсите с повод и без повод, по всякакъв начин - телефон, лични съобщения, фейсбук...Знам, че не осъзнавате колко много означавате за мен...Благодаря ви, че ме каните на срещите; понякога директно, друг път индиректно ми казвате и показвате, че ви липсвам... Чувствата са взаимни, уверявам ви, макар че понякога и аз не го показвам достатъчно ясно. Хубаво е да знаеш, че някой държи на теб, че на някого му пука за теб!Няма да цитирам конкретни ник-ове - вие сами ще се разпознаете в моите думи!ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ промени живота ми завинаги!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka написа:Ако трябва да съм откровена - ТИ беше катализаторът, който отприщи всички тези емоции, макар че веднага след теб ми писа един търновски младеж и още един, дето ...и той не знае от къде е.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар