Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямо "Благодаря" на:...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    Огромни благодарности на Дянко(reter).Помогна ми при репатриране на Мареата до сервиз снощи.Отделно и ме закара до Черноморец да си свърша задачите.
    Дянко е пич, спор няма ама ти сподели какво е развитието, може и на Л.С.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Малко със закъснение, но големи благодарности на Калин (kik73bg) че изобщо не се замисли и ме закара от централна автогара до летището и то без да иска да му заплатя. Ей такива хора да са живи и здрави

Коментар

Голяма благодарност изказвам на колегата Георги Георгиев от Разград , който два дни ми ремонтира охладителната система на колата .
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Голямо благодаря, Митак, че ми съдейства да имам така желаните, нашироко стъпали, широки джанти и гуми! Пред целия форум! Много съм ти задължен! Ши са нацапами подобаващо горе на врЪо!

Коментар

///// написа:
            Голямо благодаря, Митак, че ми съдейства да имам така желаните, нашироко стъпали, широки джанти и гуми! Пред целия форум! Много съм ти задължен! Ши са нацапами подобаващо горе на врЪо!
            Моля,моля.Първо имам да ти връщам същия жест и второ дори без първото,пак можеше да разчиташ на това да ти свърша работа.
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Голямо благодаря на Томи за кожената топка за ск.лост, която ми намери.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                требва да дойдеш, да отрежеш мойта
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                  emzo написа:
                  требва да дойдеш, да отрежеш мойта
                  FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                  FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Да изкажа огромни благодарности към Радо(sharpradi),Емо(emzo)и Владо(zigi),за рамото което ми удариха по време на целия ремонт у нас и най-вече за сглобяването на спалня,шкафове и всичко останало.Благодаря Ви много пичове.Винаги съм знаел,че мога да разчитам на Вас.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Пак заповядай, напролет и аз ще се възползвам от услугите на ударната група
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        Пак заповядай, напролет и аз ще се възползвам от услугите на ударната група
                        Естествено,насреща сме и да вземем да си отворим фирма Кърти,чисти,извозва.Свикнахме вече.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

И аз искам да благодаря на Sharpradi, emzo zigi- благодаря за оказанта помощ и нервите които изхобихте около нашия ремонт. Благодаря

Коментар

popara801 написа:
                            Да изкажа огромни благодарности към Радо(sharpradi),Емо(emzo)и Владо(zigi),за рамото което ми удариха по време на целия ремонт у нас и най-вече за сглобяването на спалня,шкафове и всичко останало.Благодаря Ви много пичове.Винаги съм знаел,че мога да разчитам на Вас.
                            За нищо.
                            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Голямо БЛАГОДАРЯ на хората, които днес положиха всички усилия да ме издирят и да ми върнат загубения мобилен телефон на пистата под Мальовица. Заради такива хора и постъпки вярвам, че България има бъдеще.
                              Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Голямо благодаря на хората с които посрещнах 2012г. и затова че ми помагаха много в домакинската работа като се има предвид състоянието ми. Благодаря ви.

Коментар

Working...
                                X