Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямо "Благодаря" на:...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kosta написа:
    Огромно Благодаря на Immortal за топлото посрещане, приятната компания и страхотната ракия на вуйчо! Благодаря приятелю!
    Няма защо! Пак заповядай!П.П. Бе не беше много "топло", ама...

Коментар

Огромно благодаря на Коста !
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Огромно благодаря на Коста !
        Хубаво е прочетеш такива слова за себе си, оценявам го! Но не направихме с Мая нищо повече от това, което ти можа и сам да свършиш!
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Няма значение, важното е че откликнахте и то светкавично бързо ! Благодаря Ви !
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Голямо благодаря на всички съфорумци, уважили ни на този много важен за нас ден. Приятели както казах вчера Благодаря че ви има.Голямо благодаря на кумовете, Ирка, и Иван- благодаря Ви че бяхте до нас и поехте отговорнстта за нас. благодаря Ви за търпението което проявихте към нашите капризи. и за всичко което направихте за д стане сватбата супер купон. Обичам ВИ!п.п Фактурки моля

Коментар

Голямо Благодаря на eh4ev07 за услугата която ми свърши! Голямо Благодаря на popara801 и Sandra,че присъствах на щастливият им сватбен ден! Радвам се,че се събрахме заедно и с присъстващите съфорумци. Благодаря ви приятели!
              Уважавам тези,които ме уважават!
              Clube do Marea!

Коментар

Огромен респект към всички и от мен за това,че ни бяха гости на така важния за нас ден-сватбеният ни.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Благодаря на Сев, за поръчките от Ebay.....
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                  ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Sandra написа:
                    Голямо благодаря на всички съфорумци, уважили ни на този много важен за нас ден. Приятели както казах вчера Благодаря че ви има.Голямо благодаря на кумовете, Ирка, и Иван- благодаря Ви че бяхте до нас и поехте отговорнстта за нас. благодаря Ви за търпението което проявихте към нашите капризи. и за всичко което направихте за д стане сватбата супер купон. Обичам ВИ!п.п Фактурки моля
                    п.п. Цигарки да требат???
                    Manowar - Татко
                    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Огромно благодаря на Ирка,Иван,Коста,Енчев и Боги, че ми направ2иха едно страхотно гости.
                      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Благодаря на Попара и Зиги, яки тия момчета бе, как мъкнат пеша нагоре по стълбите
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

sharpradi написа:
                          Огромно благодаря на Ирка,Иван,Коста,Енчев и Боги, че ми направ2иха едно страхотно гости.
                          Ти внимаваи за какво благодариш че следващия път да не се оплакваш от същото
                          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
                            sharpradi написа:
                            Ти внимаваи за какво благодариш че следващия път да не се оплакваш от същото
                            Верно - добре, че отплавах в обратна посока!

Коментар

emzo написа:
                              Благодаря на Попара и Зиги, яки тия момчета бе, как мъкнат пеша нагоре по стълбите
                              Няма се пуашиш.Знаеш,че носим на всичко на матраци,на секции,че и на бой носим.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Да благодаря на форумския талисман emzo, че ми оправя бакиите. Еййй, много обича да бърника в чужди компютри тва момче!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X