Тъй ... малко късно , ама по-добре късно, отколкото никога.Голямо Благодаря на Янко и Васка - за двете чудесни мероприятия, но да си призная Китен тази година куцаше, виж ма Милеви ...беше чудно Благодарности на Фихи и Ирка и всички, които участваха на мини фиат сбирката в Несебър. Беше мноооу яко.Благодарности на Зиги, че ми помогна с ремонтите у нас.Благодарности на Sharpradi за зегето, което ми предостави. На Принко, когото няколко дни поред вдигах в ранни за него часове (14.00), за да ми помогне в местенето на мебелите.Не на последно място и на Попарови.Ако съм пропуснал някого да не се сърди.
Голямо благодаря на Боби(coolboby) за оказаната помощ.Няма по хубаво чувство от това да знаеш,че има на кого да разчиташ при нужда от помощ.Бирата на Италфеста е от мен.
Не пия бира :D ПС: Услугата не беше кой знае каква ПС2: Надявам се да има доволни
Голямо благодаря на Боби(coolboby) за оказаната помощ.Няма по хубаво чувство от това да знаеш,че има на кого да разчиташ при нужда от помощ.Бирата на Италфеста е от мен.
Не пия бира :D ПС: Услугата не беше кой знае каква ПС2: Надявам се да има доволни
Услугата беше много голяма.Нямаш си идея колко телефона се навъртяха на "греда".Като не пиеш бира,ще пиеш сайдер.
Огромно Благодаря на Immortal за топлото посрещане, приятната компания и страхотната ракия на вуйчо! Благодаря приятелю!
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар