Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямо "Благодаря" на:...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

popara801 написа:
    Изключително големи благодарности на Краси79 от Бургас за оказаната помощ и загубеното време днес.Ще има стабилна почерпка на Китен.
    Моля,пак заповядай.Имаш две гърла за напиване,другото е на Георги със зеленото пунто.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
      popara801 написа:
      Изключително големи благодарности на Краси79 от Бургас за оказаната помощ и загубеното време днес.Ще има стабилна почерпка на Китен.
      Моля,пак заповядай.Имаш две гърла за напиване,другото е на Георги със зеленото пунто.
      А така ли не знаех,че той е бил помощника.Ще има достатъчно огнена вода няма страшно.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Голямо "Благодаря" на:...

Ам аз ако дойда , без да съм помагал , една заарска огнена вода моа ли да близна ?
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Голямо "Благодаря" на:...

Румен_Хинчев написа:
          Ам аз ако дойда , без да съм помагал , една заарска огнена вода моа ли да близна ?
          Ами може ми как малко не е в правилната тема,ама тука я захванахме.Заявявайте по с време да нося литраж.
          FIAT BRAVO 1.6
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Re: Голямо "Благодаря" на:...

popara801 написа:
            Румен_Хинчев написа:
            Ами може ми как малко не е в правилната тема,ама тука я захванахме.Заявявайте по с време да нося литраж.
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Искам да благодаря на организаторите за страхотната среща. Благодаря на цялата компания за невероятните положителни емоции и просто нямам думи.......... Благодаря на Енчо Енчев- той си знае за какво.

Коментар

Едно голямо Благодаря на kik73bg за транспортирането ми от Бургас до София.
                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                Ex.Opel Astra

Коментар

Аз благодаря на Митака (popara801), че си даде колата за да й навъртя 180 км...Благодаря и на Калин (kik73bg), задето му откраднах капачките

Коментар

Голямо благодаря на организаторите и за веселите моменти които ме зар3едиха с положителна енергия.
                    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

z_sutrov написа:
                      Едно голямо Благодаря на kik73bg за транспортирането ми от Бургас до София.
                      Ами да трябва да му благодариш,че не е пуснал апарата да те таксува.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Immortal написа:
                        Аз благодаря на Митака (popara801), че си даде колата за да й навъртя 180 км...Благодаря и на Калин (kik73bg), задето му откраднах капачките
                        Няма за какво.Важното е,че те е удовлетворил разхода.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Благодарности на всички присъстващи на срещата на Китен и за положителната компания на всеки.На всеки присъствал на дискотека Зангадор.Няма такава яка дискотека.Огромни благодарности на Енчо Енчев за положения труд по колата ми.Няма такъв професионалист в това отношение.Препоръчвам на всеки с проблем по колата си или просто обслужване да се обърне към него.Ще получи качествено и компетентно отношение.Благодаря още веднъж Енчо за отделеното време до среднощ след така тежкия ден на плажа.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Мислех да пусна специална тема, защото си го заслужават, ама не знам да не ми я затрият, та ще напиша никовете тук на няколко човека, които си изгубиха личното време без да ме познават, за да оглеждат коли за мен по разни градове на Бг. Благодаря им и да си знаят, че могат да разчитат на мен. - Slavi_lancia- val_mcrae- ivailo rachev- Yavor- Dido_LyubenovМерси пичове!
                            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Така от името на Емо (emzo) искам да вметна няколко изречения макар и късно.Голямо Благодаря на :- Янко и Васка, за организирането на чудесното мероприятие - Китен 2011- Фихитата и Коцев, за подаръците, изненадахте ме много приятно- на всички приятели, с които си изкарахме страхотно тези дъждовни морски дни И НЕ на последно място - на всички НЕприятели, без Вас нямаше да е интересно.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Голямо "БЛАГОДАРЯ" на emzo, че ми предостави личния си Фенистил, за да го ползвам! Еййй, много помага тва чудо! Мерсаж, Емо!
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X