Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямо "Благодаря" на:...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Благодаря на всички, на които наистина трябва да благодаря!Те си знаят кои са На останалите - когато си го заслужат от все сърце ще им благодаря
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Благодаря на Оги28б за работата, която свършихме днес. Имаш почерпка от мен!
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Страхотно голямо благодарско на Ваньо (iee)! Значи - не знам - сигурно трябва да купя цялата фабрика на "Болярка" и да го черпя на корем докато е жив!

Коментар

Едно голямо благодаря на колегата Явор Митев той си знае защо.И лятото го чакам да ми дойде на гости със цялата фамилия че имам една хубава ракия за пиене.

Коментар

... благодаря на колегата Trace, за ауспуха, който почти ми подари...имаш я бирата...сега бравото мърка като котенце...
            Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

Коментар

Благодарности на: Sev за това, че ми поръча и плати една джадажа от чужд сайт! soulkeeper от Стара Загора, че преди две години си направи труда да дойде до стадиона в града и да ми донесе един супер стикер, който още е в перфекто състояние на фиатката ми :D source от Кърджали, който ми подари старият си блокирал касетофон, който ми трябваше за части. Тогава други колеги ми продаваха неработещи машинки за 20-30лв...Голяма благодарност на zgabrovski, който преди няколко години спаси форума от сигурна смърт! Благодаря на gmg_service и iakvvu заради чийто съвети отново заработи един стар телевизор...
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Голямо благодаря на svetkos_ за оказаната днес помощ при създалите се условия на спукана Фиат-ска гума
                Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Огромно благодаря на Живко (/////)!!! Той си знае защо Ше черпяяяяяяя!!!!
                  Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                  Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                  Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                  BMW X3 3.0D Aut

Коментар

yorik написа:
                    ... благодаря на колегата Trace, за ауспуха, който почти ми подари...имаш я бирата...сега бравото мърка като котенце...
                    Аз му благодаря за същото защото на мен реално ми го подари и вече е в употреба.Бравото не се чува като работи.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Искам и аз да БЛАГОДАРЯ първо че го има Форума и всички вас да се съветваме , на колегата naskobg и също така на момчетата от сервиза на hitko а и на самият него!
                      Фиат БРАВО 1200 куб.см. 59kW 2001 Г.И. Stilo GAS

Ситроен Берлинго 1.6 HDi 2009

Коментар

Благодарности на Red Storm, че днес даде една ръка помощ и развихме такования горивен филтър.

Коментар

Благодаря на колегите: -JacK`DanielS, че ме снабди с теглич за нула време- Trace - много печен
                          TD_100, че е кръгло число.

Коментар

Голямо благодаря на колегата Fihi за картата. Страшно готино е някой да направи нещо за теб ей така, без да те познава, просто защото е готин човек.
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Едно огромно БЛАГОДАРЯ на ogi28b за указаната навременна и адекватна помощ. Сега ще посрещна дъжда с работещи чистачки... Другият път - почерпка! И още веднъж - благодаря ogi28b! ПП - Мисля, че заслужава да е VIP потребител...
                              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                                ПП - Мисля, че заслужава да е VIP потребител...
                                Ето, ЕТО . Виждате ли !? 5000 поста имам. VIP. И един маншон смених днеска, освен че чистачките оправихме. VIP, VIP...Всъщност нищо особено, беше се откачило рамото от оста, и с помощта на колегата kilar оправихме нещата. Затова са срещите на форума, да си помагаме

Коментар

Working...
                                X