Едно голямо благодаря на колегата Явор Митев той си знае защо.И лятото го чакам да ми дойде на гости със цялата фамилия че имам една хубава ракия за пиене.
Благодарности на: Sev за това, че ми поръча и плати една джадажа от чужд сайт! soulkeeper от Стара Загора, че преди две години си направи труда да дойде до стадиона в града и да ми донесе един супер стикер, който още е в перфекто състояние на фиатката ми :D source от Кърджали, който ми подари старият си блокирал касетофон, който ми трябваше за части. Тогава други колеги ми продаваха неработещи машинки за 20-30лв...Голяма благодарност на zgabrovski, който преди няколко години спаси форума от сигурна смърт! Благодаря на gmg_service и iakvvu заради чийто съвети отново заработи един стар телевизор...
Огромно благодаря на Живко (/////)!!! Той си знае защо Ше черпяяяяяяя!!!!
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Искам и аз да БЛАГОДАРЯ първо че го има Форума и всички вас да се съветваме , на колегата naskobg и също така на момчетата от сервиза на hitko а и на самият него!
Едно огромно БЛАГОДАРЯ на ogi28b за указаната навременна и адекватна помощ. Сега ще посрещна дъжда с работещи чистачки... Другият път - почерпка! И още веднъж - благодаря ogi28b! ПП - Мисля, че заслужава да е VIP потребител...
Ето, ЕТО . Виждате ли !? 5000 поста имам. VIP. И един маншон смених днеска, освен че чистачките оправихме. VIP, VIP...Всъщност нищо особено, беше се откачило рамото от оста, и с помощта на колегата kilar оправихме нещата. Затова са срещите на форума, да си помагаме
Коментар