Благодаря на Емо за предоставения ми от него диск!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голямо "Благодаря" на:...
Collapse
X
-
Sandra написа:Благодаря на всички, които бяха на Нова година в село Буката. Приятели- страхотни стеFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
И аз на свой ред искам да благодаря на хората, които предпочетоха моята компания, за да посрещнат Нова година и си вдигнаха задниците от различни градове на страната, за да отидат на мизерни условия, които аз им натресох! Надявам се да ми простят! Специални благодарности на kosta!!!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Благодаря и аз на Митко, Алекс, Венци, Владо, Емо, Живко, Иван, Мая, Кристиян, Иван-джуниър, Калина, Марияна, Снежа и Ирка за уникалните дни прекарани заедно, въпреки някой обстоятелства предоставени ни от последната! Благодаря ви приятели!!!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Благодаря на колегата kluchar за оказаното съдействие и изчерпателната информация ще черпя като се видим още веднъж Благодаря също така искам да благодаря и на strajaro както винаги точен и на място ще ти се отплатя с агнешка плешкаДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар