Отдавна си мисля да създам подобна тема, в която да благодарим официално на колеги, които са ни помогнали в различни ситуации. Съответно започвам пръв...:Имам да благодаря на двама колеги.jenshen73...оххх, незнам от къде да започна. Първо - снабди ме с компютър, дойде даже в къщи, за да го сглоби. Даде много хубаво столче за хранене на госпожицата, с уговорката да е "Предай нататък".....Снабдява ме редовно с RАМ, Wireless, съвети, консултации...помагал ми е в много много ситуации. Истински приятел и много свестен човек.rossto ...днес имах ходене до Добрич и понеже адреса, на който трябваше да отида ми бе неясен, звъннах на колегата, когото не познавах досега. Човека ме чакаше на входа на Добрич, съпроводи ме до блока, в който трябваше да отидем и след като се оказа, че сме подранили доста, ни заведе в заведение, където се почерпихме и си поприказвахме стабилно...Благодаря от сърце !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голямо "Благодаря" на:...
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Благодаря на Явор Митев, защото ме чакаше 20 минути пред Мола да ми даде карти ЕКО при положение, че бързаще за София С него много услуги сме си правили Той на мен аз на него :PРадвам се, че съществува форума и аз съм част от него!Благодаря и на JacK`DanielS, че винаги ми прави колата в сервиза си! Винаги откликва на претенциите ми!Междудругото най-красивата дума в българския език не само според мен а и според запитване, е БЛАГОДАРЯ!Дори когато бях в Румъния преди 2-3 години ме караха да напиша на една дъска за писане в едно училище, една българска дума. Тя беше БЛАГОДАРЯ, а отстрани с транскрипция! Съжалявам за оффа
Коментар
-
Наай-дълбокия available поклон към всички съфорумци, които имат нерви и им се занимава с неграмотник като мен и им се обясняват неща, които съм сигурен, че и децата, които са по-заинтересовани от автомобили знаят.Благодаря ви, дано и вие да попадате в подобни общества като това тук, концентрирани върху теми, които са неясни за вас. Нямате си идея каква помощ е подобен форум за човек, който нищо не разбира.Благодаря ви още веднъж!Fiat Punto, 1,2 cc, 1997, но нищо не разбирам от автомобили
Коментар
-
Immortal написа:Яворе, хубаво си почнал, ама аз ако почна, няма да ми стигне харддиска на форума, а и все ще пропусна някой Благодаря на всички ви, че ви има!Да сте живи и здрави!Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Явор Митев
-
Голямо Благодаря на всички съфорумци!Не съм много активен,но за три години получих толкова много и наистина полезна информация от форума,че просто нямам думи.Да сте живи и здрави вие и вашите близки!Тук наистина има какво да научиш.Успех на всички!PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
голямо благодаря на явор митев...за голямата пица... :Dpetito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар