Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОУЧВАНЕ!!! Емблеми HF, ABARTH, QUADRIFOGLIO...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

и аз бих взел поне 2 от залепващите се емблеми абарт :D
    ex Fiat Bravo GT

Коментар

Идната седмица ще бъдат готови първите модели! Когато станат ще публикувам тяхни снимки и повече информация.
      Италянските коли са като жените - само фасони и курвенски номера ти пратвят

Коментар

Re: ПРОУЧВАНЕ!!! Емблеми HF, ABARTH, QUADRIFOGLIO...

Sraaaaa написа:
        Alfa Romeo:Quadrifoglio:
        Колега аз се интерсувам, горните емблеми на Алфа Ромео могат ли да бъдат изработени така че да ги монтирам на капачките на алуминиевите ми джанти, както и каква е цената на комплекта от горните, както и цената на на 2 детелинки! Дай ако обичш и размерите. Благодаря предварително!
        Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
        Uno 75 1.5i.e.8V 88`

Коментар

на мен би ми паснала за типарката abarth italian flag лепенка много яки модели си намерил

Коментар

Ще ми се да имма емблема на абарт и четири от //// емблемата за да си я лепна на тасовете. Търсих навсякъде - няма. Пък е доста ефектна.
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

На мен най- ми харесва залепваща се емблема на абарт в жълто и червено.
              The world belongs to those who dare to be first

Коментар

Най-много ми допада >>>ABARTH Italian thunder,но няма каде да я сложа, затова ако се предлага бих си взел ABARTH лепенка, може и две.
                "What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
                Кара любимата червена Brava 1,4 12V

Коментар

Working...
                X