Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОУЧВАНЕ!!! Емблеми HF, ABARTH, QUADRIFOGLIO...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ПРОУЧВАНЕ!!! Емблеми HF, ABARTH, QUADRIFOGLIO...

Първо да поясня, че в тази тема не се продава нищо! Искам да направя едно проучване, което ще ми помогне за по-нататъшната инициатива. Ако някой ви предложи някоя от следните значки за предната решетка на вашата кола на доста ниска цена, коя бихте си избрали? Имате предимството дори да избирате и цветовата гама. Примерно ако колата ви е синя може вместо червено слонче да бъде синьо, вместо буквите да са жълти могат да бъдат червени и т.н. А също така и залепващи се емблеми LANCIA, FIAT, ALFA ROMEO, HF, ABARTH и т.н. за джанти, тасове, прагове, калници и т.н. За повече информация пишете ЛС. ЗНАЧКИ:HF Evolution:HF Final Edition red:HF Final Edition blue:Lancia Delta HPE:ABARTH Italian thunder:ABARTH Italian flag:ЗАЛЕПВАЩИ ЕМБЛЕМИ:ABARTH:Alfa Romeo:Fiat Corse:Quadrifoglio:
    Италянските коли са като жените - само фасони и курвенски номера ти пратвят

Quadrifoglio
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Тази емблема наистина е интересна. Само на Alfa Romeo ли се слага, или е просто символ на късмет?

Коментар

аз от известно време се оглеждам за fiat corse, ама ги няма никъде...
        "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

"Quadrifoglio" се слага на Алфите които са 4х4 - постоянно зацепено. Английската им позивна май им беше "Green Cloverleaf". Много яки са всичките Алфи с този знак.
          Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
          Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
          BlueStorm transforms . . .
          . . . !!!

Коментар

Re

Abarth!!! Аз отдавна си търся такава, но никъде не мога да си намеря
            Fiat Bravo 1.6 16v 103hp with K&N sport air filter

Коментар

Колеги, темата е за Общи приказки, местя я там!
              Alles in Ordnung

Коментар

Колеги много ви се моля бъдете по-конкретни!! Когато си избирате модел кажете какво точно ви трябва: значка за предна решетка, или залепващи се лепенки. И най-важното кой точно модел. Примерно:"Аз искам модела ABARTH Italian flag за значка на предната решетка"или"Аз искам модела ABARTH Italian flag за залепване"Ако искате си редактирайте съобщенията по-горе за да не ги пишете наново. Аз ще ги прочета пак!toko кой модел на Fiat Corse търсиш? Този който съм показал ли?

Коментар

Sraaaaa написа:
                  Колеги много ви се моля бъдете по-конкретни!! Когато си избирате модел кажете какво точно ви трябва: значка за предна решетка, или залепващи се лепенки. И най-важното кой точно модел. Примерно:"Аз искам модела ABARTH Italian flag за значка на предната решетка"или"Аз искам модела ABARTH Italian flag за залепване"Ако искате си редактирайте съобщенията по-горе за да не ги пишете наново. Аз ще ги прочета пак!toko кой модел на Fiat Corse търсиш? Този който съм показал ли?
                  абсолютно да! търся да е нещо като по-изпъкнала лепенка /както емблемите на колите/ . ако можеш да ме офертираш... ще има
                  "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Не съм по окрасите, но ако предложиш нещо стилно за Капата ще помисля. Търся някакъв хубав трикольор. Ако измъкнеш надпис върху трикольор ще черпя яко. Само да не объркаш трикольорите.
                    Lancia Kappa, 2.0 20V, 155 k. с., бензин/метан

Коментар

и аз бих си взел
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

Интересни са емблемите,бих си взел а също и лепенки за главините на джантите ми Абарт...И HF бих си сложил ама се съмнявам че ще е селско на пунтото

Коментар

макар че праговете са на Абарт и вече имам емблеми от двете страни, то със сигурност бих си поръчал.може би за интериора.но в червено и жълто

Коментар

ехо, какво стана с темата?

Коментар

Продължавайте в същия дух! Днес ще сложа още модели, но също така ще трябва да изясним някои неща в Петък. Тогава ще имам по-сериозна информация по темата. Тогава ще бъде готов окончателно първия ABARTH!

Коментар

Working...
                              X