Първо да поясня, че в тази тема не се продава нищо! Искам да направя едно проучване, което ще ми помогне за по-нататъшната инициатива. Ако някой ви предложи някоя от следните значки за предната решетка на вашата кола на доста ниска цена, коя бихте си избрали? Имате предимството дори да избирате и цветовата гама. Примерно ако колата ви е синя може вместо червено слонче да бъде синьо, вместо буквите да са жълти могат да бъдат червени и т.н. А също така и залепващи се емблеми LANCIA, FIAT, ALFA ROMEO, HF, ABARTH и т.н. за джанти, тасове, прагове, калници и т.н. За повече информация пишете ЛС. ЗНАЧКИ:HF Evolution:HF Final Edition red:HF Final Edition blue:Lancia Delta HPE:ABARTH Italian thunder:ABARTH Italian flag:ЗАЛЕПВАЩИ ЕМБЛЕМИ:ABARTH:Alfa Romeo:Fiat Corse:Quadrifoglio:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОУЧВАНЕ!!! Емблеми HF, ABARTH, QUADRIFOGLIO...
Collapse
X
-
Колеги много ви се моля бъдете по-конкретни!! Когато си избирате модел кажете какво точно ви трябва: значка за предна решетка, или залепващи се лепенки. И най-важното кой точно модел. Примерно:"Аз искам модела ABARTH Italian flag за значка на предната решетка"или"Аз искам модела ABARTH Italian flag за залепване"Ако искате си редактирайте съобщенията по-горе за да не ги пишете наново. Аз ще ги прочета пак!toko кой модел на Fiat Corse търсиш? Този който съм показал ли?Италянските коли са като жените - само фасони и курвенски номера ти пратвят
Коментар
-
Sraaaaa написа:Колеги много ви се моля бъдете по-конкретни!! Когато си избирате модел кажете какво точно ви трябва: значка за предна решетка, или залепващи се лепенки. И най-важното кой точно модел. Примерно:"Аз искам модела ABARTH Italian flag за значка на предната решетка"или"Аз искам модела ABARTH Italian flag за залепване"Ако искате си редактирайте съобщенията по-горе за да не ги пишете наново. Аз ще ги прочета пак!toko кой модел на Fiat Corse търсиш? Този който съм показал ли?"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар