Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

С какъв бензин карате?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

и аз 95 на лукоил иначе ако има пари (рядко се случва) ОМВ супер 100 абе поече върви
    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
      Петрол 95 от скоро . По-рано с Еко 95 , но колата почва да се държи странно , с 95+ плюс пак от Еко пък умря динамиката Мисля да пробвам нещо с по-голям октан , токувиж няма форсирането на празен ход , ама като видя 2.** и се плаша
      Мдааа, и аз с това Еко 95 нещо подочувам странни звуци откъм двигателя, особено като форсирам! Напоследък я карам с 98 от Лукойл, върви много по-леко, точно както първият път, когато я пробвах на автокъщата, сигурно още с италиански бензин
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

95 от където ми доиде! :D
        Fiat Marea 1.6 16V

Коментар

Този месец още не е имало тема за маслата! За гумите и за бензина минаха успешно вече :D Пролетна умора може би Предлагам някой да изрови и темата бензин vs. нафта, защото изоставаме от плана (таргет-а, както казват менажерите )
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
            Петрол 95 от скоро . По-рано с Еко 95 , но колата почва да се държи странно , с 95+ плюс пак от Еко пък умря динамиката Мисля да пробвам нещо с по-голям октан , токувиж няма форсирането на празен ход , ама като видя 2.** и се плаша
            Колега почисти дроселовата клапа и стъпковото моторче за празния ход и би трябвало да спре.А до бензина само 95 както каза ///// (Живко) със 2 свещи на цилиндър разликата е голяма ама немога да направя някаква фрапираща разлика с 95 и 98 освен в ЦЕНАТА
            Subaru B9 tribeca 3.0
            Peugeot 307 04
            Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
            Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Най-често карам с 95 от ромпетрол или от еко и извънградско разхода е 8 на 100. Днес успях да мина около 700 км с около 45 литра еко 100, което е около 6.5 на 100. Средна скорост от около 100 км/час и доста изпреварвания с 5500 rpm. Утре пак ще напълня резервоара за да видя колко точно ми е заминало за тези 700 км!

Коментар

Най-често зареждам "Шел V-Power Racig" или "Еко Kinitron 100Speed".
                SEAT Leon Cupra 300
                Triumph Street Triple 765 R

Коментар

След като заредих се оказа, че разликата е точно 48 литра, което е 6.85 литра на 100км, което пък е с повече от литър по-малко когато карам с 95. Та поговорката се потвтрждава - евтиното излиза скъпо! Колата е купе 1,8 16V атмосферен!

Коментар

Working...
                  X