Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Авто парк ;)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Авто парк ;)

Чудих се кьде да пусна темата ,тук или в ретро раздела ....Като се кликне на линка над пьрвата снимка е хубаво да се прочете пояснението ! приятно цькане с език Груб превод на текста :Представете си, че живеете в Португалия и току-що сте се преместили в нови си дом. Дори не е и дом, а току що закупена ферма със земеделска земя.Мястото е пустяло 15 години! Вие решавате да огледате новата си собственост, и наблизо, зад дървета, откривате голяма плевня. Вратата е затворена с голямо резе. Тъй като това е вече ваша собственост, намирате лост и отваряте резето.И ето какво намирате вътре: ...(просто човека отива да разгледа какво си е купил ,и в една от сградите намира тази колекция ,не ми се мисли какьв е бил израза на лицето му ) http://ziza.ru/2007/02/21/nakhodka_v...e_57_foto.html Позволих си да поправя превода на текста, правен вероятно с Google. Колеги, не ползвайте Google за преводи, щото става смешно.Модераторски екип на fiat-bg.org
    http://fokkerc.flugmodel.net/

Еееех това става само във филмите и ако е на живо със сигурност не с мен. Това е уникална колекция за милиони, ама и бая реставриране ще падне.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
      Еееех това става само във филмите и ако е на живо със сигурност не с мен. Това е уникална колекция за милиони, ама и бая реставриране ще падне.
      Тя ако ти падне тая колекция реставрирането ще ти е най малкия проблем.Малко не ми се вярва стария собственик на имота да е оставил такова чудо на чудесата просто ей така.

Коментар

Португалска ферма, запустяла от 15 години... Баси, вероятно старият собственик е хапнал оловце нейде. И ако разбира се тази желязооксидна колекция е истинска де Ако такова нещо съществува/съществувало е, вероятно това са крадени скатани коли, които са чакани да се изкарат на пазара, но междувременно тоя дето ги е скатал във плевнята е гушнал босилека...
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Уникална колекция. Трябва да си голям късметлия, за да се сдобиеш с това. Дори и тотокъсметът е нищо пред това! Яко!
          NOW: ???
          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Working...
          X