style34 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
опит за спиране от полицай ?
Collapse
X
-
1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
-
колега ще ти се размине ако искаха да те спрът щяха да те засрешнат с патрулка още на следващото кръстовище .ОТНОСНО ГОВОРЕНЕТО ПО ДЖИЕСЕМИТЕ ДОКАТО КАРАТЕ: КОГАТО ШОФИРАТЕ ГОВОРИТЕ ЛИ СЪС ИЛИ БЕЗ СЛУШАЛКИ РИСКЪТ ДА НЕ ВИДИТЕ БЯГАЩО ДЕТЕ ДОКАТО СЕ ОПИТВА ДА ПРЕСИЧА Е ГОЛЯМ.ПО СЪЩИЯ НАЧИН НЕСИ ВИДЯЛ УНИФОРМЕНИТЕ .ЗАРАДИ ГОВОРЕНЕТО ПО ТЕЛЕФОН БАЩА МИ ЩЕШЕ ДА МЕ ЗГАЗИ ЗАЩОТО СЕ СЪСРЕДОТОЧИЛ В РАЗГОПВОРА И НЕ ГЛЕДА ЧЕ МИНАВАМ ОТСТРАНИ ДА СЕ КАЧА В КОЛАТА И СИ ТРЪГВА ПИЧА . СЛЕД ТОВА ТЕЛЕФОНА БЕШЕ ИЗТРЪГНАТ ОТ РЪЦЕТЕ И УДАРЕН АВТОМАТИЧНО В ЗЕМЯТА .
Коментар
-
metropolix написа:даде колега самоче пред мен нямаше палка с надпис Стоп на пътя нямаше полицай а на 3 метра в ляво между кулите се чуваше някакво си свирене и някакъв размахваше палка и това чак като го задминах го видях (заради подсвиркването ) ако беше пред мене щях да си спра .gari_brasna4a написа:колега ще ти се размине ако искаха да те спрът щяха да те засрешнат с патрулка още на следващото кръстовище .ОТНОСНО ГОВОРЕНЕТО ПО ДЖИЕСЕМИТЕ ДОКАТО КАРАТЕ: КОГАТО ШОФИРАТЕ ГОВОРИТЕ ЛИ СЪС ИЛИ БЕЗ СЛУШАЛКИ РИСКЪТ ДА НЕ ВИДИТЕ БЯГАЩО ДЕТЕ ДОКАТО СЕ ОПИТВА ДА ПРЕСИЧА Е ГОЛЯМ.ПО СЪЩИЯ НАЧИН НЕСИ ВИДЯЛ УНИФОРМЕНИТЕ .ЗАРАДИ ГОВОРЕНЕТО ПО ТЕЛЕФОН БАЩА МИ ЩЕШЕ ДА МЕ СГАЗИ ЗАЩОТО СЕ СЪСРЕДОТОЧИЛ В РАЗГОПВОРА И НЕ ГЛЕДА ЧЕ МИНАВАМ ОТСТРАНИ ДА СЕ КАЧА В КОЛАТА И СИ ТРЪГВА ПИЧА . СЛЕД ТОВА ТЕЛЕФОНА БЕШЕ ИЗТРЪГНАТ ОТ РЪЦЕТЕ И УДАРЕН АВТОМАТИЧНО В ЗЕМЯТА .The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:metropolix написа:даде колега самоче пред мен нямаше палка с надпис Стоп на пътя нямаше полицай а на 3 метра в ляво между кулите се чуваше някакво си свирене и някакъв размахваше палка и това чак като го задминах го видях (заради подсвиркването ) ако беше пред мене щях да си спра .gari_brasna4a написа:колега ще ти се размине ако искаха да те спрът щяха да те засрешнат с патрулка още на следващото кръстовище .ОТНОСНО ГОВОРЕНЕТО ПО ДЖИЕСЕМИТЕ ДОКАТО КАРАТЕ: КОГАТО ШОФИРАТЕ ГОВОРИТЕ ЛИ СЪС ИЛИ БЕЗ СЛУШАЛКИ РИСКЪТ ДА НЕ ВИДИТЕ БЯГАЩО ДЕТЕ ДОКАТО СЕ ОПИТВА ДА ПРЕСИЧА Е ГОЛЯМ.ПО СЪЩИЯ НАЧИН НЕСИ ВИДЯЛ УНИФОРМЕНИТЕ .ЗАРАДИ ГОВОРЕНЕТО ПО ТЕЛЕФОН БАЩА МИ ЩЕШЕ ДА МЕ СГАЗИ ЗАЩОТО СЕ СЪСРЕДОТОЧИЛ В РАЗГОПВОРА И НЕ ГЛЕДА ЧЕ МИНАВАМ ОТСТРАНИ ДА СЕ КАЧА В КОЛАТА И СИ ТРЪГВА ПИЧА . СЛЕД ТОВА ТЕЛЕФОНА БЕШЕ ИЗТРЪГНАТ ОТ РЪЦЕТЕ И УДАРЕН АВТОМАТИЧНО В ЗЕМЯТА .
Коментар
-
style34 написа:metropolix написа:даде колега самоче пред мен нямаше палка с надпис Стоп на пътя нямаше полицай а на 3 метра в ляво между кулите се чуваше някакво си свирене и някакъв размахваше палка и това чак като го задминах го видях (заради подсвиркването ) ако беше пред мене щях да си спра .gari_brasna4a написа:колега ще ти се размине ако искаха да те спрът щяха да те засрешнат с патрулка още на следващото кръстовище .ОТНОСНО ГОВОРЕНЕТО ПО ДЖИЕСЕМИТЕ ДОКАТО КАРАТЕ: КОГАТО ШОФИРАТЕ ГОВОРИТЕ ЛИ СЪС ИЛИ БЕЗ СЛУШАЛКИ РИСКЪТ ДА НЕ ВИДИТЕ БЯГАЩО ДЕТЕ ДОКАТО СЕ ОПИТВА ДА ПРЕСИЧА Е ГОЛЯМ.ПО СЪЩИЯ НАЧИН НЕСИ ВИДЯЛ УНИФОРМЕНИТЕ .ЗАРАДИ ГОВОРЕНЕТО ПО ТЕЛЕФОН БАЩА МИ ЩЕШЕ ДА МЕ СГАЗИ ЗАЩОТО СЕ СЪСРЕДОТОЧИЛ В РАЗГОПВОРА И НЕ ГЛЕДА ЧЕ МИНАВАМ ОТСТРАНИ ДА СЕ КАЧА В КОЛАТА И СИ ТРЪГВА ПИЧА . СЛЕД ТОВА ТЕЛЕФОНА БЕШЕ ИЗТРЪГНАТ ОТ РЪЦЕТЕ И УДАРЕН АВТОМАТИЧНО В ЗЕМЯТА .1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
-
metropolix написа:колегата явно има желание да трупа постове пък нека безгрешният да я поправи Всеки знае, че "коли" се пише с "О", но има моменти, в които просто по инерция го пишешThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:metropolix написа:колегата явно има желание да трупа постове пък нека безгрешният да я поправи Всеки знае, че "коли" се пише с "О", но има моменти, в които просто по инерция го пишеш
Коментар
-
gari_brasna4a написа:мойте поздравления за което,но не е мястото тука да се изтъкваш като гумичката на молива и да се правиш на незнам си къв (вижте ме и се почудете) и да правиш забележки за правописни и пунктуационни грешки на колегите който от бързина или неволно са сбъркали буквичка или две супер несериозно е .тука не сме на 10 години в училище и поне аз знам че всеки може да пише правилно малко или многоП.П. тая тема е осрахме с колегата сори за коетоThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Не става въпрос за неспиране на палка, щото както и по-горе става въпрос - ще те подгонят и най-вероятно ще те сгащят някъде. Става въпрос точно за случая на колегата. Ами я си представете, че наистина са записали номера грешно, и утре извикат вас вместо някой друг. И кво - няма отърване, така ли?Дали няма да сбъркат номера да речем СН вместо СА, или СМ със СН. Особено ако номера е малко зацапан? Или пък 3 с 8, или нещо подобно...Само със записване на номера мисля че не става. Ако е камера - да, там няма отърване. Той утре може да рече да запише номера на любовника на жена си, и така да му праскат глопби всеки ден, без човека да подозира от къде му идват...Няма такъв филм със записване на номера.Ще ме извиняваш, градски, ама ако мен ме извикат за справка в КАТ за нещо подобно (някой например ми е записал номера, като завивам на ляво от уличката между полицията и пожарната - където е безсмислено задължително само надясно) - там всеки го прави, и после ще им кажа: "да бе, верно че наруших, вземете ми сега 50 кинта". Да, ама не! " В този ден и час аз и автомобилът ми бяхме в Сливен, което ще докажат поне 5 свидетеля". Записали сте грешно номера, съжалявам!" А и в закона (ЗДвП) никъде не е предвиден такъв начин на установяване на нарушение - "записване на номера". Има "технически средства", но лист и химикал май не се вместват в тях. Друго е когато ти сложат глобата на чистачката, макар че и това може да се оспори. Но тогава вероятността да сбъркат номера или марката на колата е минимална.
Коментар
-
Immortal написа:....The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар