Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

опит за спиране от полицай ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И на мен ми се сличи веднъж. Нямяше последствия. Минах на жълто и изкочи някакъв силует из зад храстите. На огледалото чак го видях че е полицай. Ако стане нещо настояваш че не си видял и чул.

Коментар

благодаря ви колеги каквото има да става ще става немога да променя нещата
      1.6 16v 96 г. 103 hp.
      България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
      Да мина да те взема...или да взема да те мина?

Коментар

ogi28b написа:
        Тук малко не съм съгласен - с какво пречи телефонът - пречи с това, че за да си съсредоточен в разговора и да не бръщолевиш, трябва да си разконцентриран от шофирането. Още не се е родил този човек, който може да е съсредоточен в две неща едновременно, както и например да гледаш в две точки едновременно, да слушаш два отделни звука едновременно. Има такива машини, викат им роботи. Пушенето на цигара е инстинктивно, на пушачите не се налага да мислят как да приближат ръка до устата, и как да засмучат фаса. Бъркането в носа също е рефлекс. Проблемът изобщо не е в крането с една ръка. Яденето на баничка също е вид рефлекс, но например гримирането трябва да се санкционира най-строго.
        Без да виждам водача в колата пред мен в повечето случаи познавам че в момента говори по телефона. Няма да ви обеснявам подробно какви забавени и леко неадекватни действия правят такива колеги. Съгласен съм с колегата няма такъв водач които да изпълнява и двете действия без да ощетява едно от тях от към качество
        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

metropolix написа:
          колега там е работата че нямаше СТОП той беше на отсрешния тротулар пред мен нямаше палка пък и не искам да се оттървавам по -конкретно ме интересува какви може да са последствията ?
          Колега пише се тротоар, това твоето е адски смешно дето го пишеш, сега се сетих за бивш колега, който пишеше коЛперация :D По добре си направил, че не си спрял, ще ..... и мошенниците и мръсните му министерства, че и свиркат наглярите. А телефона, наистина си отнема вниманието, защото не стига че те занимават с глупости и приказваш, ами и ти е заета едната ръка, не е като да говориш с някой при теб в колата, не е като да пушиш и цигара, защото ако ти попречи ще я лапнеш и ще извършиш маневрата с 2 ръце, а за св.....те какво пречи и двете ръце са свободни
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

най често со говоря по тела и въобще не ме е.е не мисля че не е разумно или незнам си какво дори скоро се усетих че говоря по тела и изпреварих движеща се патрулка с 20км ама и да ме спрат ще кажа че се чеща по ухото и тва е никой нищо неможе ти направи колега пък тия гадове ако се заядат отричай ....
            Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

van_dal написа:
              не е като да пушиш и цигара, защото ако ти попречи ще я лапнеш и ще извършиш маневрата с 2 ръце
              Първо - докато лапнеш цигарата ще минат минимум 1-2 секунди, които понякога са фатални и второ - по твоята логика като видя, че ситуацията е напечена ше хвърля телефона и пак ще са ми свободни двете ръце.
              gelew написа:
              най често со говоря по тела и въобще не ме е.е не мисля че не е разумно или незнам си какво дори скоро се усетих че говоря по тела и изпреварих движеща се патрулка с 20км ама и да ме спрат ще кажа че се чеща по ухото и тва е никой нищо неможе ти направи колега пък тия гадове ако се заядат отричай ....
              Тц, тц, тц...
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Само ’дето може и да не разбереш, че ситуацията е сериозна, забравяйки да погледнеш в огледалата, докато се пристрояваш, примерно.

Коментар

А каква е разликата дали говоря с някой на седалката до мен или по хендсфрийто, особено ако е през озвучителната уредба на автомобила, че да има смисъл да го забраняват?Иначе конкретно по въпроса - не могат нищо да ти направят.Дори и свидетел да се пада колегата - полицай - и ти си имаш свидетел - твоята жена примерно, като през това време сте били на някоя вила и сте правили ... Както се казва - невинен до доказване на противното, а в този случай по никакъв начин не може да докажат, че са те видели.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

ogi28b написа:
                    Яденето на баничка също е вид рефлекс, но например гримирането трябва да се санкционира най-строго.
                    Защо пък да се санкционира най - строго??? Не мисля, че някоя жена би могла да се гримира докато кара. Виж докато чака на светофара е друг въпрос.

Коментар

BO написа:
                      А каква е разликата дали говоря с някой на седалката до мен или по хендсфрийто, особено ако е през озвучителната уредба на автомобила, че да има смисъл да го забраняват?Иначе конкретно по въпроса - не могат нищо да ти направят.Дори и свидетел да се пада колегата - полицай - и ти си имаш свидетел - твоята жена примерно, като през това време сте били на някоя вила и сте правили ... Както се казва - невинен до доказване на противното, а в този случай по никакъв начин не може да докажат, че са те видели.
                      И аз това имах предвид. Можеш да им закараш 10 човека свидетели, че си бил с колата по това време в Ямбол. Аз ще съм единия Пък те са записали грешно номера. Проблема си е техен.Не ми се подхваща пак темата за говоренето по телефона. Не ми разправяйте, че било заради расейването. Каква е разликата, като говоря с някой в колата или като говоря с човек от другата страна на телефона, през микрофона монтиран в сенника и през тонколоните на колата?!? Точно си е заради постоянното заемане на едната ръка. Като държиш цигара, можеш да я държиш между пръстите и едновременно с това да държиш волана. Като пиеш кОла например, вземаш от поставката, отпийваш и пак оставяш. А един разговор продължава от 10-15 секунди до няколко часа (за някои руси екземпляри от другия вид).Между другото, откакто имам навигация установих, че и тя разсейва страшно много. Дори само с честото поглеждане към нея. Да ги забранят ли и тях?Или пък как разсейват само мацките с къси поли, прави крака и средно големи гърди... И те да се забранят. Или поне да си крият лицата и краката до ходилата (Селям алейкюм )Пък рекламите през 100 м на магистралата как разсейват. Виж за тях съм напълно съгласен да ги забранят. В нито една друга държава не съм виждал покрай магистралите реклами.

Коментар

Inessita написа:
                        ogi28b написа:
                        Яденето на баничка също е вид рефлекс, но например гримирането трябва да се санкционира най-строго.
                        Защо пък да се санкционира най - строго??? Не мисля, че някоя жена би могла да се гримира докато кара. Виж докато чака на светофара е друг въпрос.
                        Недей да говориш така. Има и още как. Лично аз съм виждал как една комшийка тръгва от паркинга пред блока и започва да си слага червило в движение. Има ги и такива откачалки.
                        NOW: ???
                        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Да не говорил, че и някоя засукана мадама може да ни разсее... Иначе при мен и с хендсфрии и без ми е все неудобно, даже ако нещо е по-напечено и трябва да направя по рязка маневра, млъквам на хендсфрито, за да се съсредоточа. В такъв момент кой може да говори...
                          NOW: ???
                          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Ама тука някои хора сериозно си вярват, че може колегата да каже, че е бил еди къде си и да му повярват, а? Ами то тогава дай никога да не спирам на палка. Газ до дупка пък те после не могат да докажат по никакъв начин, така ли? Минавам на червено, с 80, в града, спират ме, ама аз не спирам - няма проблем - как ше докажат, че съм бил там? Нещо много елементарно ми се струва. И дали ще си държа сандвича 5 минути докато го изям или ще си държа телефона е все едно, особено ако си пусна високоговорителя на телефона и не се налага да го държа до ухото си, ама тогава май пак могат да ме глобят...опс забравих, че мога да не спирам на палка
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Immortal написа:
                              Или пък как разсейват само мацките с къси поли, прави крака и средно големи гърди... И те да се забранят.
                              Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 Inessita, вие сигурно рядко, или никога не сте карали в София, но ще ви кажа че една гримираща се жена прави задръстване и отнема възможността най-малко на 3, а средно може би на 5-6 коли, да преминат за един цикъл на светофара, като има нужда от време да остави гримовете, да включи на предавка, да тръгне... Последното често е съпроводено с изгасване на колата, от желанието за бързо тръгване, под натиска наклаксоните назад. И това на всеки светофар, докато се наконти.

Коментар

style34 написа:
                                Ама тука някои хора сериозно си вярват, че може колегата да каже, че е бил еди къде си и да му повярват, а? Ами то тогава дай никога да не спирам на палка. Газ до дупка пък те после не могат да докажат по никакъв начин, така ли? Минавам на червено, с 80, в града, спират ме, ама аз не спирам - няма проблем - как ше докажат, че съм бил там? Нещо много елементарно ми се струва. И дали ще си държа сандвича 5 минути докато го изям или ще си държа телефона е все едно, особено ако си пусна високоговорителя на телефона и не се налага да го държа до ухото си, ама тогава май пак могат да ме глобят...опс забравих, че мога да не спирам на палка
                                Ама ако те гепят, като не спреш? Един приятел преди време така не спрял и опитал да избяга и го бяха завардили няколко коли на кръстовището на семинарията!
                                Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Working...
                                X